Ορθόδρομος Ερμής, από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε στο «Πρωινό»

Ο Ερμής μπήκε σε ορθή φορά και θα δούμε αναλυτικά πως επηρεάζει κάθε ζώδιο.

Κριός: Μια ωραία στιγμή τώρα με ένα οικονομικό θέμα να έρχεται σε πρώτο πλάνο και να προωθείται. Ειδικά από τις 12 του μήνα και μετά ανοίγονται δρόμοι για επαφές, συμφωνίες και οικονομικά.

Ταύρος: Έρχονται συζητήσεις, συνεννοήσεις και επαφές με συναδέλφους και οικονομικά προωθούνται. Η Κυριακή είναι δημιουργική για σας.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Δίδυμος: Θέματα υγείας και εργασίας προωθούνται. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με σύντροφο και συνεργάτες. Ένα πολύ σημαντικό θέμα θα προωθηθεί τώρα.

Καρκίνος: Πολύ καλή θέση για σας, ειδικά για τους γεννημένους το τρίτο 10ήμερο. Όσα καθυστερούσαν, τώρα θα πραγματοποιηθούν. Όσοι περιμένατε μια φιλική ή ερωτική συνάντηση, τώρα έρχεται.

Λέων: Ένα θέμα που αφορά την οικογένεια προωθείται και από τις 12 του μήνα και μετά θα δείτε πως όσα καθυστερούσαν τόσο καιρό, τώρα θα προχωρήσουν.

Ερωτικά και Οικονομικά Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Παρθένος: Τώρα θα δείτε ανθρώπους που χάσατε. Μια παρεξήγηση θα λυθεί και τα οικογενειακά επίσης. Συναντήσεις έρχονται όλο τον Δεκέμβρη και μάλιστα κάποιες από αυτές θα είναι πολύ σημαντικές.

Ζυγός: Φτιάχνουν τα οικονομικά σας και όσα είχαν καθυστερήσει, τώρα θα έρθουν. Προσοχή μπερδέματα με συγγενείς και φίλους.

Σκορπιός: Είστε απ΄τους τυχερούς της εποχής, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο. Θα έχετε σημαντικές συναντήσεις. Εμπλοκές με οικονομικά τώρα θα ολοκληρωθούν, θα ηρεμήσουν.

Τοξότης: Προσοχή μην παραπλανηθείτε αυτές τις μέρες. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μάθετε όλο το παρασκήνιο και όσα έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες. Μη φοβάστε τίποτα όμως.

Ερωτικά Δεκεμβρίου από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Αιγόκερως: Έχετε πολλά θέματα που δεν τελειώνουν. Θέματα με συγγενείς και φίλους. Δεν είναι άσχημα τα πράγματα, απλά πολλά θέματα του περιβάλλοντός σας σας προβληματίζουν. Έρχονται γλυκές συναντήσεις. Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Υδροχόος: Γενικά καλά είστε αλλά προσοχή τα οικονομικά μην εμπλακούν με φίλους. Ένα επαγγελματικό που είχε καθυστερήσει, τώρα προωθείται.

Ιχθείς: Είστε γοητευτικοί τώρα και έχετε σημαντικές συναντήσεις. Είναι μια καλή περίοδος από τη νέα εβδομάδα. Θα έχετε ένα εξαιρετικό διάστημα και θα σκεφτείτε σοβαρά και θετικά για να προωθήσετε σχέδια.