Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ερμής σταματά να είναι ανάδρομος απόψε και αύριο μία νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, εκεί όπου βρίσκεται και ο Δίας (θετικό είναι αυτό).

Τώρα είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα, για νέα σχέδια που θα κρατήσουν έως και 6 μήνες. Αν κυνηγήσουμε τους στόχους μας με μεθοδικότητα, θα καταφέρουμε να τους υλοποιήσουμε.

Κριός: Είναι μια καλή νέα Σελήνη αυτή για σας καθώς ο Τοξότης σας ταιριάζει. Θα ‘ρθείτε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Σχετίζεται και με ένα ταξίδι που θα κάνετε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορεί να αφορά και ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Όσα καθυστερούσαν το προηγούμενο διάστημα τώρα επιτέλους θα προχωρήσουν.

Ερωτικά Δεκεμβρίου από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Ταύρος: Η νέα αυτή Σελήνη αφορά πολύ τα οικονομικά σας. Ένα από τα πλάνα που θα κάνετε τώρα πρέπει να είναι να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, οφειλές, χρωστούμενα. Κυνηγήστε τα τώρα για να απαλλαγείτε από χρέη. Τώρα, επίσης, μπορείτε να κάνετε συμφέροντες διακανονισμούς. Δείτε πως έξοδα θα μειωθούν και πως τα έσοδα θα πάρουν τα πάνω τους.

Δίδυμος: Απέναντί σας η νέα Σελήνη κι αυτό σημαίνει σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Για εσάς που είστε το δεύτερο 10ήμερο μπορεί να προκύψει κάτι νέο, μια καλή συνεργασία, μια πρόταση γάμου, συμβίωσης ίσως. Οι επόμενοι 6 μήνες είναι καθοριστικοί για σας, μια πρόταση γάμου μπορεί να έρθει/γίνει. Θα έχετε εξελίξεις. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, γυρίζει σε ορθή πορεία απόψε και θα έχετε λιγότερες ασυνεννοησίες και εμπόδια τώρα.

Ερωτικά και Οικονομικά Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Καρκίνος: Η νέα Σελήνη είναι στο κομμάτι των επαγγελματικών και των θεμάτων υγείας. Αλλαγές έρχονται. Η επιρροή αυτή κρατά για αρκετούς μήνες. Μπορεί να αλλάξετε ευθύνες στη δουλειά ή να ξεκινήσετε κάτι νέο σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να προσέξετε τον εαυτό σας περισσότερο σε υγεία και άσκηση. Η ορθή πορεία του Ερμή από την Παρασκευή θα έχει ενδιαφέρον στα ερωτικά αλλά και εξελίξεις σε επιχειρηματικά σχέδια.

Λέων: Η νέα Σελήνη σε ένα τόσο φιλικό ζώδιο προς εσάς, γίνεται σε ένα κομμάτι που αφορά έρωτα, φλερτ, εξόδους. Αφορά επίσης τη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα. Είναι καλή στιγμή τώρα για να λειτουργήσουν θετικά όλα αυτά τα θέματα. Κάτι νέο στα προσωπικά μπορεί να προκύψει τώρα, ή ακόμα κι ένας απόγονος αν το επιθυμείτε. Η ορθή πορεία του Ερμή από την Παρασκευή θα φέρει καλύτερη συνεννόηση με τους άλλους.

Πρόγραμμα υγείας ακριβώς στα μέτρα σου!

 

Παρθένος: Θέματα που αφορούν το σπίτι έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Ευκαιρίες για αγοραπωλησίες από αύριο. Καθυστερήσεις που υπήρξαν τώρα θα τελειώσουν, κυρίως γύρω από ακίνητα. Γενικά θέματα ακινήτων ευνοούνται, είτε είναι δικό σας και ψάχνετε να το πουλήσετε είτε ψάχνετε ένα χώρο να νοικιάσετε για το γραφείο σας.

Ζυγός: Η νέα Σελήνη σημαίνει πάλι φορτωμένο πρόγραμμα για σας και νέες καταστάσεις. Επαγγελματικές συμφωνίες έρχονται, ή έστω προτάσεις. Πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Ταξίδια προκύπτουν για κοινωνικές υποχρεώσεις ή δουλειά αλλά μπορείτε να τα συνδυάσετε και με την αναψυχή. Τα οικονομικά φτιάχνουν από αύριο με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή.

Ζώδια Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Σκορπιός: Αυτή η νέα Σελήνη φέρνει τα οικονομικά στο προσκήνιο. Βοηθά αν είστε πιο διεκδικητικοί στα οικονομικά. Μια νέα κατάσταση προκύπτει, μια νέα πρόταση. Τώρα μια επένδυση μπορεί να γίνει ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο για να βγάλετε χρήματα. Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας θα κάνει τη διαφορά και σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους.

Τοξότης: Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σημαίνει νέα ξεκινήματα που ευνοούνται πολύ από το Δία στο ζώδιό σας. Θέματα δουλειάς, σπιτιού και προσωπικής ζωής φτιάχνουν όλα. Αποτελεσματική η χρονιά που θα έρθει. Ο ορθόδρομος Ερμής είναι σημαντικός για την καθημερινότητά σας. Τελειώνουν τα εμπόδια. Ευνοούνται τώρα θέματα επικοινωνίας, καθημερινών δοσοληψιών, μετακινήσεων και ταξιδιών.

Αιγόκερως: Η νέα Σελήνη είναι σε ένα πιο μυστικό και ψυχολογικό τομέα για σας. Αφορά μια προετοιμασία, μια έρευνα που έχετε στο μυαλό σας ότι θέλετε να κάνετε. Μια πρόταση για μια δουλειά μην την κοινοποιήσετε. Αφήστε πρώτα να προχωρήσει το πράγμα και μετά κάντε τις ανακοινώσεις σας. Αφορά, επίσης, θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ασχοληθείτε λίγο πιο υπεύθυνα.

6 κραγιόν για τα Χριστούγεννα

 

Υδροχόος: Η νέα Σελήνη θα φέρει μεγαλύτερη βοήθεια στα συναισθηματικά, θέματα σχέσεων. Μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σχετικά με έναν επαγγελματικό στόχο. Τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις και ο ορθόδρομος Ερμής θα βοηθήσει να γίνουν σωστά. Φίλοι και συνεργάτες στο πλευρό σας. Νέοι άνθρωποι τώρα είναι πολύ πιθανό να μπουν στη ζωή σας.

Ιχθείς: Η νέα Σελήνη αφορά θέματα δουλειάς, επαγγελματικών. Μπορεί να έρθουν προτάσεις, κάτι νέο. Αλλαγές εσωτερικές στη δουλειά έρχονται. Δίνεται έμφαση στα θέματα καριέρας και ίσως σας πιέσουν. Η ορθή πορεία του Ερμή είναι βοηθητική για την επικοινωνία σας με τους άλλους και τις καθημερινές δοσοληψίες σας.

Μάθε για το νέο πρόγραμμα ασφάλισης της Interamerican

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.