Ερωτικά και Οικονομικά Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις στη «Φωλιά των Κού Κου»

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό οδηγεί σε στενές σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας έλξης. Αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων τώρα για όσες νιώσαμε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η Αφροδίτη μένει εκεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου άρα τα παρακάτω ισχύουν μέχρι τότε. Επίσης, κάνει μόνο θετικές όψεις (εξάγωνα και τρίγωνα).

Κριός: Τώρα θα ψάξετε περισσότερη ειλικρίνεια στις σχέσεις σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω παίζει, επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο. Στις σχέσεις ψάχνετε ουσία και όχι απλά να περνάτε όμορφα και ξέγνοιαστα. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σας. Τα οικονομικά τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν.

Η χειμερινή συλλογή παπουτσιών της Μαίρης Συνατσάκη

 

Ταύρος: Απ’το να ονειρεύεστε μια ιδανική σχέση μέχρι να γίνει, ο δρόμος δεν είναι τόσο μακρύς. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα για σας και για τους αδέσμευτους που τώρα κάτι θα βρουν. Σχέσεις που πέρασαν ζόρια, έχουν ευκαιρίες τον Δεκέμβρη να τα διορθώσουν όλα. Τα οικονομικά έχουν θετικές προοπτικές και ειδικά κοντά στις 21 του μήνα κάτι καλό θα συμβεί.

Δίδυμος: Δεν πετάτε και στα σύννεφα το τελευταίο διάστημα. Ο Δεκέμβρης θα διορθώσει πολύ την κατάσταση καθώς ο Δίας είναι δώρο στον τομέα των σχέσεων. Η νέα Σελήνη απέναντί σας, την Παρασκευή, φτιάχνει τα πράγματα αρχικά. Η συνάντηση Αφροδίτης Δία στον Τοξότη, τη νέα χρονιά, θα είναι πραγματικά η στιγμή που θα επωφεληθείτε. Τα οικονομικά θα διορθωθούν μέσα στον Δεκέμβρη και θα υπάρχει μια καλή κατάσταση και μια νέα συνεργασία.

Καρκίνος: Ο μήνας αυτός μπορεί να φέρει ισορροπία στα ερωτικά σας. Μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας αρκεί να είστε θαρραλέοι, να το πιστεύετε και να μην κολλάτε στο παρελθόν. Ευχάριστες εξελίξεις και σταθεροποιητικές στα ερωτικά. Τα οικονομικά βελτιώνονται και οι προοπτικές ανοίγουν.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Λέων: Φως στο τούνελ μολονότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό για σας δεν είναι και η πιο ευνοϊκή. Υπάρχουν όμως κι άλλες επιρροές πλανητών οπότε συνολικά η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται. Μια συμβίωση είναι πολύ πιθανή να έρθει τώρα. Ο σούπερ ερωτικός μήνας για σας θα είναι ο Ιανουάριος, χωρίς να σημαίνει ότι ο Δεκέμβρης είναι κακός. Τα οικονομικά, επίσης, θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιανουάριο.

Παρθένος: Η σύνοδος Άρη Ποσειδώνα απέναντί σας, σας κάνει γοητευτικούς αλλά και τους άλλους τους κάνει γοητευτικούς στα μάτια σας. Κατάλληλος μήνας ο Δεκέμβρης για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να κάνετε βήματα, να αναλάβετε δράση και να πλησιάσετε τον σύντροφό σας. Για τους singles, είναι καλή στιγμή ο Δεκέμβρης για μια νέα γνωριμία. Καλύτερος ο Δεκέμβρης για τα οικονομικά παρά τα έξοδα που έχει.

Ζυγός: Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης τόσο καιρό δεν περάσατε ακριβώς όσα λαχταρούσε η ψυχούλα σας. Ο Δεκέμβρης φέρνει ισορροπία και φτιάχνει η διάθεση. Θα βελτιώσετε ό,τι φάνηκε ότι χαλάει. Αποτελεσματικός και στα οικονομικά ο Δεκέμβρης με τις ωραίες όψεις της Αφροδίτης.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Σκορπιός: Αφροδίτη σε σας, ο Άρης αβανταδόρικος στους Ιχθείς. Ε, αυτός θα είναι ένας καλός μήνας, δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι καθαρόαιμοι Σκορπιοί έχουν εξαιρετικές προοπτικές. Βελτιώνονται οι προοπτικές για τα οικονομικά σας. Μια επένδυση, μια αξιοποίηση ενός ακινήτου. Κάτι υπάρχει και θα δώσει.

Τοξότης: Όταν φιλοξενείς το Δία στο ζώδιό σου, το καλό μπορεί να γίνει άριστο. Οι προοπτικές βελτιώνονται. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις βελτιώνονται και θα προχωρήσουν, θα γίνουν πιο ισχυρές οι δεσμεύσεις. Ο Ερμής σε ορθή πορεία σε σύνοδο με τον Δία μπορεί να φέρει και κάτι νέο στη ζωή σας, μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει κλικ. Τα οικονομικά πιο ουδέτερα αλλά με καλύτερες προοπτικές.

Αιγόκερως: Αν νιώθατε ότι μέχρι τώρα η ζωή σας είναι δουλειά και υποχρεώσεις, ο Δεκέμβρης θα σας εκπλήξει. Είναι ένας μήνας με θετικές προοπτικές. Μην απογοητεύεστε. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές. Μπορεί μια κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο να σας κάνει κλικ. Είστε σε φάση που θέλετε ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή σας. Αν κάτι δε σας κάνει, πλέον το αφήνετε και πάτε σε αυτό που έχει προοπτικές μέσα στο χρόνο.

Τι σημαίνει Ανάδρομος Ερμής;

Υδροχόος: Θα πάρετε τα πάνω σας τώρα. Γνωριμίες μέσω φίλων έρχονται, επίσης μια φιλική σχέση μπορεί να γίνει λίγο ερωτική. Σε προσωπικά και οικονομικά ο Δεκέμβρης δε θα σας αφήσει απογοητευμένους. Υπάρχουν προοπτικές να νιώσετε ανακουφισμένοι.

Ιχθείς: Ο Δεκέμβρης σας αναζωογονεί. Τονώνει το sex appeal σας. Δίνει λύσεις και απαντήσεις σε μπερδέματα. Φέρνει ισορροπία στα συναισθηματικά. Μια απόσταση με τον σύντροφό σας, τώρα μπορεί να γεφυρωθεί. Σε οικονομικό επίπεδο επίσης θα υπάρξει κάτι καλό.

Ερωτικά Δεκεμβρίου από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.