Ερωτικά Δεκεμβρίου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Η Αφροδίτη μπήκε στον Σκορπιό. Έρωτες και πάθη τώρα. Παλιές σχέσεις επανεμφανίζονται αν κι εσείς είστε υπέρ του νέου. Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ξεκαθαρίζει πολλά γύρω απ’τα αισθηματικά σας.

Ταύρος: Επανεξέταση σχέσεων. Τώρα θα ψάξετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας με τον άλλον. Δε χωρίζετε εύκολα, το τραβάτε μέχρι το τέλος. Για να χωρίσετε εσείς, θα το δείτε προς Φεβρουάριο.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Δίδυμος: Όλα για τον έρωτα (και για τη δουλειά βέβαια). Η Αφροδίτη στον Σκορπιό για σας είναι τα επαγγελματικά. Μέσα από τη δουλειά μπορεί να προκύψει ένας έρωτας, στον ευρύτερο χώρο της δουλειάς. Προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς μην εμπλακείτε σε νέες καταστάσεις χωρίς να κλείσετε τα παλιά.

Καρκίνος: Χρήμα και έρωτας έχουν τώρα το λόγο. Όλος ο Δεκέμβρης είναι ιδανικός για οικονομικά και αισθηματικά. Νέες γνωριμίες έρχονται ή βελτιώνονται οι ήδη υπάρχουσες.

Λέων: Μη ζητάτε πολλά και μη λέτε πολλά. Το ενδιαφέρον βρίσκεται πια στο σπίτι, να ρυθμίσετε καταστάσεις. Στα αισθηματικά σας, πάρτε ό,τι σας δίνεται, δε θα μπορέσετε να πάρετε πολλά.

Παρθένος: Επιτέλους κάτι αλλάζει!

Τι σημαίνει Ανάδρομος Ερμής;

 

Ζυγός: Η Αφροδίτη ήταν σε εσάς τον Νοέμβρη. Αν έγινε ένα πρώτο βήμα με κάποιον, τώρα θα προχωρήσει, δεν υπάρχουν μεγάλα εμπόδια αυτόν το μήνα.

Σκορπιός: Αν όχι τώρα, πότε;! Έρωτας, χρήμα και σεξ. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας λένε να κυνηγήσετε όσα επιθυμείτε. Βελτιώστε σχέσεις και γάμο ή βρείτε τώρα κάτι να περάσετε ωραία.

Τοξότης: Έντονο παρασκήνιο και πολλά μυστικά. Μια νέα γνωριμία δεν μπορεί να φανερωθεί ακόμα γιατί την ψάχνετε. Δεν είστε σίγουροι. Ο δικός σας πολύ ερωτικός μήνας θα είναι ο Ιανουάριος.

Ζώδια Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Αιγόκερως: Επιτέλους κάτι αρχίζει να στρώνει. Μέχρι Κυριακή ήταν τα δύσκολα. Από αύριο τα πράγματα ξυπνάνε και γίνεστε διεκδικητικοί, κυνηγάτε οικονομικά, επαγγελματικά. Στον έρωτα τα πράγματα φτιάχνουν και μέσα από φίλους γνωρίζετε κάποιον.

Υδροχόος: Το νου σας μη διακινδυνεύετε πολλά. Σε υποσχέσεις άλλων μην ακούτε πολλά. Οικονομικά δεν είναι σπουδαίος μήνας. Ο Δεκέμβρης είναι καλύτερος για καριέρα και κοινωνική καταξίωση. Στα αισθηματικά σας πιο πολύ θα φανεί τώρα το πρόβλημα και οι διαφορές σας με τον άλλον. Μη ζητάτε περισσότερα απ’όσα μπορείτε να πάρετε.

Ιχθείς: Μια βαβούρα το τελευταίο διάστημα και μέχρι 31 Δεκέμβρη οι μέρες θα είναι ρευστές αν και είναι καλύτερος απ’τον Νοέμβρη. Ο Δεκέμβρης είναι μήνας που θα αναζωπυρώσει αισθήματα και ερωτικές καταστάσεις. Μην τρέχετε όμως, μη βιάζεστε. Μέχρι 31 Δεκεμβρίου θα δείτε αν αυτό που έχετε και λάμπει είναι όντως χρυσός.

Τυχερές μέρες Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.