Ο Λάμπρος Βακιάρος έδωσε τη δική του συνταγή για παγωτό brownie.

Για τη βάση του παγωτού: 500γρ. κρέμα γάλακτος, 200 γρ. γάλα εβαπορέ, 4 κ.σ. κακάο σε σκόνη, 120γρ. ζάχαρη, 5 κρόκους αυγού

Για το Brownie: 180 γρ. πραλίνα, 1 μεσαίο αυγό, 35γρ. αλεύρι Για το fudge σοκολάτας: 200γρ. γάλα εβαπορέ, 250γρ. κουβερτούρα, 60γρ. ζάχαρη, 1 κ.σ. βούτυρο, 1 κ.γ. εσάνς βανίλια.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης και τα tips: