Ο Δημήτρης Μπέλλος βρέθηκε στην κουζίνα της «Φωλιάς των ΚούΚου» και παρουσίασε τη δική του συνταγή για ελαφρύ παστίτσιο λαχανικών.

Συνταγή: 500 γρ πέννες ολικής άλεσης, 3 αυγά, 200γρ τυρί με χαμηλά λιπαρά τριμμένο, 1 φλ ελαιόλαδο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 3-4 καρότα, 1 σκελίδα σκόρδο, 400 γρ τομάτα κονκασέ, 1κ.σ. πελτέ τομάτας, 6 κολοκυθάκια, μαϊντανό, 10 φύλλα δυόσμο, χυμό από λεμόνι, φρυγανιά τριμμένη, τυρί τριμμένο, αλάτι-πιπέρι.

Για την ελαφριά μπεσαμέλ: 1 λίτρο γάλα με 1,5% λιπαρά, 70 γρ. κορν φλάουρ, ξύσμα από 1 λεμόνι, αλάτι-πιπέρι.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης της συνταγής:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους