Συνταγή για μεσογειακό σακσούκα με φέτα και βασιλικό

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Υλικά: • 3 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 μεγάλο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες) • 1.5 κιλό (6 μεσαίες) τομάτες • 1 σκελίδα σκόρδο • 1 κ.γ. πελτέ τομάτας • 1/2 κ.γ. κύμινο • 1 κ.σ. γλυκιά πάπρικα • 1/3 κ.γ. τσίλι σε σκόνη • 5 – 6 αυγά • 150 – 200 γρ. φέτα • 2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια • 5 – 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό (ψιλοκομμένα) • Φρέσκο ψωμί για το σερβίρισμα.

Δες στο παρακάτω video τον τρόπο εκτέλεσης: