Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει μοσχαράκι στη γάστρα με μέλι και μουστάρδα.

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (σπάλα ή κιλότο), 250 γρ. μικρά κρεμμυδάκια, 2 κ.γ. πολτό σκόρδου, 3 καρότα, 2 κλωναράκια σέλερι, 250 γρ. μανιτάρια, 250 ml κρασί, χυμός από 1 λεμόνι, 2 κ.σ. μουστάρδα, 2 κ.σ. μέλι, 500 ml ζωμός κρέατος, ανθός αλατιού, ελαιόλαδο και πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα.

Αναλυτικά η εκτέλεση της συνταγής: