Συνταγή για μοσχαράκι στη γάστρα με μέλι και μουστάρδα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει μοσχαράκι στη γάστρα με μέλι και μουστάρδα.

Υλικά για 4 μερίδες: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (σπάλα ή κιλότο), 250 γρ. μικρά κρεμμυδάκια, 2 κ.γ. πολτό σκόρδου, 3 καρότα, 2 κλωναράκια σέλερι, 250 γρ. μανιτάρια, 250 ml κρασί, χυμός από 1 λεμόνι, 2 κ.σ. μουστάρδα, 2 κ.σ. μέλι, 500 ml ζωμός κρέατος, ανθός αλατιού, ελαιόλαδο και πουρέ πατάτας για το σερβίρισμα.

Αναλυτικά η εκτέλεση της συνταγής:

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed