Συνταγή για σαραγλί από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σαραγλί στο «Έλα Χαμογέλα».

Υλικά: ½ κιλό φύλλο κρούστας, 300 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο, 1 κ.σ. κανέλα τριμμένη, ½ κ.σ. γαρύφαλλο τριμμένο και 200 γρ. βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα.

Υλικά για το σιρόπι: 500 ml νερό, 700 γρ. ζάχαρη, 200 γρ. γλυκόζη και μισό λεμόνι.

Αναλυτικά η συνταγή από τον Χρήστο Βέργαδο:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed