Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Αξιοποιήστε πλήρως το Σαββατοκύριακο. Αλλαγές. Δείτε πρόσωπα που θέλετε και σας έχουν λείψει. Χαρείτε, μαζευτείτε με τους ανθρώπους σας.

Ταύρος: Με τον Ερμή βοηθό σας στον Αιγόκερω θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Επισπεύστε τα πράγματα, πατήστε γκάζι στα σχέδιά σας.

Δίδυμος: Χαλαρό το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι Σαββάτου και μετά. Η διάθεση αρχίζει να φτιάχνει και θα μπορείτε να περάσετε καλύτερα. Ακόμα και σε θέματα που νιώθετε ότι δεν πάνε και τόσο καλά.

Καρκίνος: Έχει κούραση αυτό το Σαββατοκύριακο. Αρκετές υποχρεώσεις. Δύσκολη η επαφή και η συνεννόηση με τους άλλους.

Λέων: Δώστε τα όλα, αλλά στοχευμένα. Από το μεσημέρι Σαββάτου και μετά είναι τα πράγματα βοηθητικά για αποφάσεις και πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν, να σας κατανοήσουν, να σας συμπαθήσουν.

Παρθένος: Ιδέες, σκέψεις, ενδοιασμοί; Απαραίτητα όλα για σας. Οικονομικά και συναισθηματικά κάνουν… νερά! Υπάρχουν κάποια κενά μέσα σε σας και σε φίλους σας. Η περίοδος αυτή θέλει προσοχή και χαμηλούς τόνους. Έρχονται έξοδα.

Ζυγός: Αμοιβαίες υποχωρήσεις. Κάντε λίγο πίσω. Βέβαια η Αφροδίτη θα σας βοηθά και θα σας σώζει τελευταία στιγμή.

Σκορπιός: Ένα βοηθητικό χρονικό σημείο αυτή η περίοδος. Μέχρι και τη Δευτέρα έχετε ένα ανοιχτό πεδίο. Τα πράγματα φτιάχνουν.

Τοξότης: Τώρα τα μεγάλα σχέδια και οι μεγάλες ευκαιρίες. Η βαριά διάθεση θα φύγει, θα φτιάξει το κέφι σας.

Αιγόκερως: Μην επενδύετε πολλά στο Σαββατοκύριακο. Περάσατε ωραία Παρασκευή; Αυτό κρατήστε. Μελαγχολία και απαισιοδοξία έρχεται τώρα. Απλά δείτε το σαν ευκαιρία για ξεκούραση.

Υδροχόος: Συνθήκες και συμπτώσεις βοηθούν. Και το μυαλό σας βέβαια. Φέρνει ευκαιρίες για σας. Τώρα δείτε τα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά τσεκάρετε πώς θα κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ιχθείς: Διορθώσεις, βελτιώσεις και νέα σχέδια αυτές τις μέρες. Ιδέες σας έρχονται αυτό το διάστημα. Το οικονομικό σας είναι εντάξει, οκ, όχι κάτι ιδιαίτερο. Δείτε τα ουσιώδη τώρα. Βοηθητικές μέρες τώρα, αδράξτε τις ευκαιρίες.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Έκρηξη στο Παρίσι: 4 νεκροί και 36 τραυματίες