Έκλειψη Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει την πρώτη έκλειψη του 2019. Γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η ηλιακή έκλειψη είναι και νέα Σελήνη μαζί κι αυτό είναι καλό για να ξεκινήσεις νέα πράγματα, απλά τώρα το έδαφος δεν είναι ιδανικό γιατί πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κρόνου. Απλά οι συνθήκες δεν ευνοούν πολύ.

Μια έκλειψη φέρνει πάντα μια μικρή ένταση μαζί της.

Κριός: Η έκλειψη σας αφορά, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο 10ήμερο του ζωδίου. Επαγγελματικά θέματα σας αφορούν περισσότερο αλλά και περιουσιακά. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας τρέχει αυτό το διάστημα, μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Μια συμφωνία καλό είναι να μη γίνει τώρα, αλλά από Τρίτη. Στα προσωπικά σας από Δευτέρα ξεκινά μια καλύτερη κατάσταση.

Τα καλύτερα beauty προϊόντα για το 2018

 

Ταύρος: Η έκλειψη του Σαββατοκύριακου αφορά για σας τα θέματα επικοινωνίας και ταξιδιού. Θέματα σπουδών και επαγγελματικών, επίσης, προκύπτουν. Ένα εμπόδιο σε ένα ταξίδι εμφανίζεται. Ένα δικαστικό και νομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια. Προσοχή στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

Δίδυμος: Τα οικονομικά, κυρίως οι ασφάλειες, διατροφές και επενδύσεις, σας απασχολούν περισσότερο. Αγοραπωλησίες προκύπτουν, έστω και ως σκέψη. Μια προσωρινή απογοήτευση σε μια σχέση έρχεται, με ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και σας βαραίνουν. Αποφύγετε τις εκ βαθέων συζητήσεις.

Καρκίνος: Είναι μια έκλειψη απέναντί σας. Ενεργοποιεί το κομμάτι των σχέσεων και συνεργασιών. Μπορεί να έρθουν απολογισμοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή μην ξυπνήσετε με το μάτι «γυρισμένο» και έρθετε σε ρήξη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Εκφράστε τα παράπονά σας αλλά ήρεμα.

Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ της Δέσποινας Βανδή

 

Λέων: Η έκλειψη επηρεάζει δουλειά και υγεία. Προσοχή σε κρυολογήματα αυτές τις μέρες και ενοχλητικές καταστάσεις υγείας. Μπορεί να έχετε ανακατατάξεις στα επαγγελματικά και εκκρεμότητες που τρέχετε να καλύψετε. Έχει μια τάση να αναμοχλεύσει τα θέματα δουλειάς η έκλειψη.

Παρθένος: Αυτή η έκλειψη έχει να κάνει με μια ερωτική σχέση. Μια φιλική σχέση, επίσης, μπορεί να επηρεαστεί. Όχι πως θα συμβεί κάτι κακό, απλά είναι μια έκλειψη που κάνει τα πράγματα κάπως δύσκολα. Μια κατάσταση του παρελθόντος μπορεί να επανέλθει.

Ζυγός: Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου. Μπορεί να δημιουργήσει μια μελαγχολική διάθεση ακόμα και χωρίς να συμβεί κάποιο γεγονός. Επιλογές του παρελθόντος σας στενεύουν μέχρι και σήμερα. Θέματα σπιτιού σας απασχολούν. Από Δευτέρα και Τρίτη τα πράγματα φτιάχνουν με την Αφροδίτη στον Τοξότη.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη αποχωρεί από εσάς μετά το Σαββατοκύριακο οπότε όσο προλαβαίνετε τώρα κάντε πράγματα. Η έκλειψη αυτή θέλει προσοχή σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, ταξίδια και επικοινωνία. Προσέξτε πως θα μετακινηθείτε και σε ποιους λέτε τι. Θέματα επαγγελματικών σας δημιουργούν περισσότερο άγχος.

Τα νέα Embryolisse είναι εδώ!

 

Τοξότης: Η έκλειψη αυτή επαναφέρει θέματα οικονομικών που σας καίνε. Προσοχή στα έξοδα πρακτικής φύσης που, όμως, πρέπει να γίνουν. Συζητήσεις περί οικονομικών δε θα είναι πολύ εύκολες. Θα υπάρξει, ίσως, μια πιο μελαγχολική διάθεση αυτές τις μέρες αλλά από Δευτέρα τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά.

Αιγόκερως: Είναι μια έκλειψη στα γενέθλιά σας που σας κάνει πρωταγωνιστές. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας τη νέα γενέθλια χρονιά. Προσοχή σε θέματα υγείας, δικά σας και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μια φόρτιση και ευαισθησία υπάρχουν αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις. Μέχρι την Τρίτη αποφύγετε τις αιχμηρές συζητήσεις για να μην «ξεφύγει» το πράγμα.

Υδροχόος: Η έκλειψη αυτή αφορά ζητήματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Φροντίστε τις άμυνες του οργανισμού σας, ξεκουραστείτε, πάρτε βιταμίνες. Το διάστημα πριν τα γενέθλιά μας πάντα είμαστε ενεργειακά πιο χαμηλά. Μια παρασκηνιακή κατάσταση ίσως υπάρχει στα επαγγελματικά.

Ιχθείς: Αναθεωρήσεις για τους γεννημένους το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου σε στόχους και σχέσεις. Φιλικές σχέσεις σας απασχολούν. Θέματα άλλων σας επηρεάζουν έμμεσα. Στηρίζετε και βοηθάτε. Κάτι ξεδιαλύνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προσοχή στα οικονομικά, αποφύγετε τα σπουδαία έξοδα.

Το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη