Ο σεφ, Γαβριήλ Νικολαΐδης, μάς μαγειρεύει ghost burger!

Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια θα χρειαστούμε: 5 λευκά κρεμμύδια, 1 κτγ αλάτι, 1/2 κτγ πιπέρι, 1 κτγ ξύδι βαλσάμικο

Για τα μπέργκερ (10 τεμάχια): 2 κιλά κιλά μοσχαρίσιο, σπάλα (περασμένο 2 φορές) Αλάτι, Πιπέρι, 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, 20 φέτες μπέικον, 20 φέτες τσένταρ, 10 ψωμάκια για burger, 10 φέτες ντομάτα, 100 γρ. μαγιονέζα, 10 φύλλα μαρούλι, Αγγούρι σε πίκλες. Δες την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω video:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.