Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει γλυκιά κολοκυθόπιτα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Υλικά: 2 φύλλα κουρού, 500 γρ. τριμμένη κολοκύθα, 100 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. καρύδι ψιλοκομμένο, 50 γρ. σουσάμι, 50 γρ. λάδι, 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες, 1 κ.σ. ρύζι, ½ κ.γ. αλάτι, ½ κ.γ. κανέλλα τριμμένη, 1/3 κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο και μέλι για το γαρνίρισμα.

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω video: