Ζώδια Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα

Ένας νέος μήνας ξεκίνησε και ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης δίνει τις δικές του αστρολογικές προβλέψεις για όσα πρέπει να ξέρει κάθε ζώδιο τον Σεπτέμβριο.

Ο Σεπτέμβρης είναι πάντα ένας επεισοδιακός μήνας, λόγω της ισημερίας που αλλάζει τα μαγνητικά επίπεδα. Το πρώτο 15ήμερο είναι πάντα πιο ήρεμο.

Θέματα υγείας και εργασίας θα τονιστούν και πολλά θέματα ζωής θα αλλάξουν.

Φέτος έχουμε ένα ειδικό έτος, ένα έτος ορόσημο με πολυαστρία στον Αιγόκερω. Είμαστε σε μια στιγμή που ανακυκλώνεται η ζωή του πλανήτη και έρχονται δυσκολίες. Η πανδημία είναι μια αφορμή να αναθεωρήσει ο κόσμος, προς τη λιτότητα και τη σύνεση.

Πρέπει να δεχτούμε τη γενικότερη δυσκολία και ο καθένας να βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί.

Ο Σεπτέμβριος δίνει την ευκαιρία σε πολλούς να βρουν επαγγελματικές λύσεις. Γενικά να προσαρμοστούν στις νέες καταστάσεις.

Σήμερα, Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, έχουμε Πανσέληνο και από τις 9 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Άρης θα οξύνει τη γωνία του με την πολυαστρία στον Αιγόκερω και τότε θα βγουν τα προβλήματα και θα χρειαστούν σωστή διαχείριση.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από τον Κώστα Λεφάκη:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed