Ζώδια 2019 από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις της χρονιάς από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Πολλές μάχες θα κερδηθούν φέτος. Θα κουραστείτε, θα μοχθήσετε αλλά να είστε υπεύθυνοι. Φιλτράρετε τις καταστάσεις, υπολογίστε το κόστος των αποφάσεων και των πεπραγμένων. Εσείς του πρώτου 10ημέρου δεν έχετε πια τον Κρόνο άρα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Από 6 Μαρτίου όλοι θα μπορείτε να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο των καταστάσεων καθώς ο Ουρανός με τις ανατροπές του φεύγει. Ο Δίας μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2019 βοηθός παντού σε εύκολα και δύσκολα. Δείτε, επαναπροσδιορίστε την ερωτική και επαγγελματική ζωή. Οι συνθήκες της χρονιάς δείχνουν ότι δε θα είστε μόνοι. Ό,τι θέλετε να αλλάξετε κάντε το το 2019, όχι το 2020.

Άρης στον Κριό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Φανείτε προσαρμοστικοί στις αλλαγές που ξεκινούν από 6 Μαρτίου. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές είτε τις θέλετε είτε όχι. Οι ρυθμοί στη δουλειά αλλάζουν. Καταστάσεις νέες έρχονται. Στα προσωπικά πολύ σημαντικές αλλαγές, ένας γάμος μπορεί να έρθει αλλά και ένας χωρισμός. Ο Ουρανός θα σας φέρει και νέα πράγματα που τώρα δεν τα φαντάζεστε. Από 3 Δεκέμβρη του 2019 ο Δίας θα σας στέλνει γλυκά φιλιά και θα σας βοηθήσει να έρθουν τα πράγματα πιο γρήγορα.

Δίδυμος: Επωφεληθείτε από συμβουλές και τη βοήθεια των άλλων. Άνθρωποι είναι κοντά σας και πρέπει να τους ακούτε. Να είστε προσεκτικοί μέχρι 2 Δεκεμβρίου του 2019. Όχι υπερβολές, μέτρο παντού. Μην τρέφετε φρούδες ελπίδες. Η χρονιά θα ξεμπερδέψει καταστάσεις σε δουλειά και ερωτικά.

Καρκίνος: Μετριάστε συναισθηματισμό και αυξήστε ρεαλισμό. Η πραγματικότητα λέει ότι πρέπει να το δείτε αλλιώς γενικά. Εσείς του πρώτου 10ημέρου μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα και να αλλάξετε όσα βλέπετε να μην εξελίσσονται. Του δευτέρου 10ημέρου συνεχίζεται η πίεση, τα όρια είναι στενά. Το τρίτο 10ήμερο θα έχετε ανάσες οξυγόνου και όλα θα φτιάξουν από τις 6 Μαρτίου και μετά.

Ζώδια 2019 από τη Λίτσα Πατέρα

 

Λέων: Ακόμα και τα δύσκολα αντιμετωπίζονται πιο εύκολα φέτος. Μέσα στον Γενάρη τρέξτε να στρώσετε καταστάσεις. Ρυθμίστε παλιές εκκρεμότητες σε ερωτικά ή επαγγελματικά. Δεύτερο και τρίτο 10ήμερο πιο ευνοημένο όλη τη χρονιά, κυρίως μέχρι Αύγουστο.

Παρθένος: Έχετε λόγους να προσπαθείτε αλλά και να ελπίζετε. Πολλά κατάλοιπα έχουν μείνει από τα προηγούμενα χρόνια στα επαγγελματικά και ερωτικά σας. Το 2019 θα τα λύσει όλα αυτά για να σας βρει καλύτερους το 2020 που θα είναι και η χρονιά σας. Νέες ιδέες έρχονται το 2019.

Ζυγός: Ο αγώνας σκληρός αλλά έχει κέρδη. Ειδικά για σας του δευτέρου 10ημέρου που δέχεστε τη μεγαλύτερη πίεση. Συγγενικά πρόσωπα, σπίτια, περιουσιακά σας πιέζουν. Του πρώτου 10ημέρου θα κινηθείτε πιο άνετα το 2019 και θα διορθώσετε λάθος καταστάσεις. Εσείς του τρίτου 10ημέρου από τις 6 Μαρτίου και μετά θα μπορείτε να ορίσετε καλύτερα τη ζωή σας χωρίς μεγάλες ανατροπές. Το 2019 είναι η χρονιά που πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά σας.

Σκορπιός: Μπαίνετε με νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες το 2019, ειδικά από τις 6 Μαρτίου και μετά. Σχέσεις, γάμος, συνεταιρισμοί ξεκαθαρίζουν, έρχονται ανακατατάξεις. Γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο 10ήμερο πιο άνετοι χωρίς μεγάλες αλλαγές, μόνο μικροπράγματα. Η χρονιά συνολικά βοηθά για να κυνηγήσετε κάτι καλύτερο.

VIDEO: Μακιγιάζ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

 

Τοξότης: Ξεκινήματα, αλλαγές και βελτιώσεις. Είναι η χρονιά σας. Δε θα γίνετε βασιλιάδες αλλά θα σημειώσετε πρόοδο όπου εσείς θέλετε. Αν δουλέψετε σωστά και ωραία θα έχετε ανταπόδοση. Η χρονιά δίνει ώθηση σε όσα θέλετε να καταφέρετε. Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου η εύνοια. Μόνο μικρές κακές περιόδους έχει, αλλά είναι ένα μικρό ποσοστό.

Αιγόκερως: Πρώτα η πειθαρχία και η υπομονή και μετά η ανταμοιβή. Έχετε μπουχτίσει να το ακούτε από το 2017 μέχρι τώρα, αλλά έτσι είναι ο Κρόνος. Εσείς του πρώτου 10ημέρου είχατε ένα σκληρό 2018. Τώρα το 2019 θα είναι σκληρό για το δεύτερο 10ήμερο. Του πρώτου 10ημέρου φεύγετε από τις πολλές δυσκολίες και ο Ουρανός σε τρίγωνο στον Ταύρο φέρνει νέα πράγματα και θα καταφέρετε ό,τι έχετε κατά νου. Του τρίτου 10ημέρου παίρνετε βαθιές ανάσες. Στις 3 Δεκέμβρη του 2019 ο Δίας μπαίνει σε σας και φέρνει ανταμοιβή των κόπων. Συμβαίνει κάθε 12 χρόνια και θα τον έχετε για ένα ολόκληρο χρόνο.

Υδροχόος: Νέες προοπτικές. Νέος τρόπος ζωής. Νέα σχέδια. Αυτά ισχύουν ακόμα πιο έντονα στο πρώτο 10ήμερο από Μάρτιο που περνά ο Ουρανός στον Ταύρο. Αν στα προσωπικά δεν προχωράει η σχέση, κάντε φέτος το μεγάλο βήμα. Κοιτάξτε το κόστος σε κάθε απόφαση φέτος, αυτό να θυμάστε.

Ιχθείς: Αναγνωρίζεται η αξία σας φέτος. Άτομα συμβάλουν θετικά στην εξέλιξή σας. Θα κλείσετε λογαριασμούς από το πρόσφατο παρελθόν σας, θα ξεκαθαρίσετε. Εσείς του δευτέρου 10ημέρου προσέξτε ακόμα περισσότερο τις αναζητήσεις και τα όνειρα. Ο Ποσειδώνας σας παρασύρει. Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου του 2019 επιτυγχάνετε πράγματα αλλά αμέσως μετά ο Δίας στον Αιγόκερω θα δώσει τα καλύτερα για το 2020.

Κέρδισε ένα ταξίδι στην Ορεινή Αρκαδία

 

&

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.