Σαββατοκύριακο με Σελήνη στην Παρθένο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα είναι στην Παρθένο και αφορά πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Έχουμε και την όψη του Ερμή με τον Άρη στον Λέοντα και τη Δευτέρα ο Ερμής γυρνά ανάδρομος.

Κριός: Το ΣΚ θα ασχοληθείτε με θέματα δουλειάς, έχετε εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα. Η Σελήνη αυτή αφορά και την υγεία, τη διατροφή. Κάποιοι θα αποφασίσετε τώρα ότι πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω το σώμα σας.

Ταύρος: Η Σελήνη αυτή είναι ωραία για σας. Το ΣΚ μπορεί να έχετε ευκαιρίες και σε ερωτικό επίπεδο. Φλερτ, νέες γνωριμίες ευνοούνται όπως και τα θέματα παιδιών. Μπορεί να υπάρχουν και υποχρεώσεις τώρα που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

Δίδυμος: Λίγο καλύτερη η Παρασκευή από το Σαββατοκύριακο. Το ΣΚ σας ζητά να δώσετε προσοχή σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Εκεί οι τόνοι μπορεί να ανεβούν λίγο με συγγενείς και ανθρώπους από το πολύ κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή στους τρόπους σας.

Καρκίνος: Πιο ανάλαφρο το Σαββατοκύριακο αυτό αν και έχει λίγες εκκρεμότητες και οικονομικά ζητήματα που πρέπει τώρα να λυθούν. Καθόλου αρνητικό Σαββατοκύριακο και καμία σχέση με το προηγούμενο.

Λέων: Το βλέμμα σας στρέφεται στα οικονομικά. Εκεί χρειάζονται κάποιες λύσεις. Μπαίνετε σε διαδικασία, επίσης, να δείτε πιο ρεαλιστικά τα οικονομικά σας. Βάλτε τη δύναμή σας να λύσετε τα οικονομικά σας. Προσοχή μην είστε εγωιστές (και) αυτό το ΣΚ.

Παρθένος: Θέματα δουλειάς και προσωπικών προκύπτουν τώρα. Με αυτά θα ασχοληθείτε. Ίσως δε θελήσετε καν να τα μοιραστείτε. Ένα καλό επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να προκύψει τώρα που καλό θα ήταν να το κρατήσετε κρυφό.

Ζυγός: Καλύτερη η Παρασκευή από το Σαββατοκύριακο. Πιο χαλαρή. Το Σαββατοκύριακο παίζει από τη μία λίγη πίεση με υποχρεώσεις. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε πεσμένοι και ψυχολογικά. Να είστε σε μια φάση κούρασης και ατονίας.

Σκορπιός: Υπάρχει ένα άγχος στα επαγγελματικά. Είστε σε μια έντονη και απαιτητική φάση. Ο μήνας αυτός είναι γεμάτος. Το ΣΚ μπορεί να δώσετε ευκαιρίες για εξόδους, να τις αρπάξετε.

Τοξότης: Η σημερινή μέρα δεν είναι αρνητική. Οι υποχρεώσεις βγαίνουν. Το ΣΚ με τη Σελήνη στην Παρθένο τα επαγγελματικά θα είναι στο προσκήνιο.

Αιγόκερως: Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί ταξίδια και επικοινωνία για σας. Μιλήστε και ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που ζουν μακριά ή που τους έχετε χάσει στην καθημερινότητά σας. Το ΣΚ αυτό μπορείτε να περάσετε καλά.

Υδροχόος: Η Παρασκευή λίγο ζόρικη και απαιτητική με τους άλλους να ζητάνε πράγματα από σας. Γενικά αυτός ο μήνας μέχρι 22 έχει απαιτήσεις και λίγη κούραση. Βγαίνουν και πράγματα που δεν τα έχετε υπολογίσει ότι θα σας ταλαιπωρήσουν. Το Σαββατοκύριακο πιο ουδέτερο για σας. Τα οικονομικά ίσως σας προβληματίσουν λίγο.

Ιχθείς: Σημερινή μέρα δουλειά και υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα των άλλων. Μπορεί να είναι συνεργάτες, φίλοι. Γενικά είναι ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.