Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις στο «Πρωινό»

Παραπλανητικές καταστάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένταση και λόγια που ίσως παρεξηγηθούν. Η διάθεση πιο πεσμένη. Πολύ απατηλές καταστάσεις.

Κριός: Σελήνη στο ζώδιό σας τώρα. Οι των πρώτων ημερών θα έχετε εκνευρισμό. Οι υπόλοιποι μην τραβήξετε το σχοινί και δημιουργήσετε ένταση στα επαγγελματικά σας. Ο έρωτας κυριαρχεί.

Ταύρος: Είναι μια σημαντική εποχή τώρα. Ο Πλούτωνας σας κάνει να πετάξετε τα περιττά. Όπως και στην προσωπική σας ζωή. Αλλάζετε πορεία, θέλετε να σταθεροποιήσετε θέματα τώρα. Παρασκήνιο υπάρχει.

Δίδυμος: Περίεργες μέρες. Λάθη γίνονται, μια σχέση ή συνεργασία δεν είναι τόσο ειλικρινής. Η σύνοδος Ερμή και Κρόνου δείχνει σοβαρές σκέψεις που πρέπει να μπουν σε τάξη, μαζί με τα οικονομικά.

Καρκίνος: Σαββατοκύριακο η ένταση δε λείπει είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Άρης δίνει βιασύνη, προσέξτε. Προσοχή στα λόγια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ρίξτε λίγο τους τόνους σε επαγγελματικά και ερωτικά.

Έκρηξη στο Παρίσι: 4 νεκροί και 36 τραυματίες

 

Λέων: Σκεφτείτε λογικά σε θέματα εργασίας. Προσοχή στον παρορμητισμό που σας φέρνει ο Άρης. Τώρα ο Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να φέρει λάθη.

Παρθένος: Αυτό το Σαββατοκύριακο παίρνετε σοβαρές αποφάσεις που είναι σημαντικές για οικογένεια και ερωτικό σύντροφο. Θέματα που έχουν σχέση με σύντροφο ή συνεργάτες είναι θολά. Μια σημαντική εμπλοκή δε σας αφήνει αν δείτε τα πράγματα καθαρά. Ίσως νιώθετε παραμελημένοι. Με τα οικονομικά θα ασχοληθείτε πολύ.

Ζυγός: Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας προβληματίζουν και ο Άρης δημιουργεί εντάσεις. Μακριά εσείς. Η Κυριακή έχει σημαντικές συζητήσεις για την οικογένεια ειδικά οι γεννημένοι κατά τις 13.

Σκορπιός: Θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και υγείας αυτό το Σαββατοκύριακο. Παίρνετε σωστές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

Τοξότης: Γίνεστε δυναμικοί με τη Σελήνη στον Κριό. Τα λέτε, επίσης, έξω απ’τα δόντια. Η Αφροδίτη σας κάνει γοητευτικούς αλλά τα οικονομικά και οικογενειακά δε λείπουν από τη σκέψη σας.

Αιγόκερως: Πρωταγωνιστές των πλανητικών παιχνιδιών. Όλοι οι πλανήτες σε σας. Είναι θετικό γιατί σας κάνει ακόμα πιο λογικούς και παίρνετε σοβαρές αποφάσεις, σκληρές μεν αλλά σωστές. Πολλά οικογενειακά θέματα αυτό το διάστημα.

Υδροχόος: Έχετε πολλά να κάνετε. Μελετήστε προσεκτικά τα οικονομικά. Ο Ποσειδώνας φέρνει χρήματα. Λαθεμένες κινήσεις, όμως, μπορεί να γίνουν τώρα. Μείνετε λίγο μόνοι, πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα υλοποιήσετε αργότερα.

Ιχθείς: Η Σελήνη φεύγει από εσάς και περνά στον Κριό. Προσοχή σε όσα θα σας τάξουν, μη σας ρίξουν ψυχολογικά. Μελετήστε καλά τις προτάσεις που σας γίνονται, συναισθηματικές ή επαγγελματικές.

Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου