Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚουΚου»

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη μπαίνει στον Κριό και φεύγει η ατονία των προηγούμενων ημερών.

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω συναντιέται με τον Κρόνο. Ο Κρόνος βοηθά τη σκέψη μας να είναι συγκεντρωμένη. Το αρνητικό που έχει αυτή η όψη είναι ότι μπορεί να μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο πιο απαισιόδοξα ή απλά ρεαλιστικά.

Επίσης, ο Δίας κάνει μια όψη με τον Ποσειδώνα. Το τετράγωνο αυτό μας οδηγεί σε υπερβολές και μας κάνει να τα βλέπουμε λίγο πιο «ροζ» όλα.

Περίεργο ΣΚ, όχι αναγκαστικά αρνητικό όμως.

Κριός: Αισιοδοξία αλλά όχι αρκετή για να καταπολεμήσει το ρεαλισμό. Οργανώστε τη σκέψη σας στα επαγγελματικά σας. Ωραίες είναι οι ιδέες αλλά μπείτε και στη λάτζα να την υλοποιήσετε. Σαββατοκύριακο γίνεστε ανήσυχοι με τη Σελήνη στο ζώδιό σας.

Ταύρος: Προσοχή σε θέματα σχέσεων. Μην πείτε τις αλήθειες με κριτική διάθεση. Προσοχή στον τρόπο που θα πείτε πράγματα. Χρειάζεται διπλωματία. Ο Κρόνος δεν είναι ακριβώς αυτό, αντιθέτως μάλιστα λέει τις αλήθειες σε βάθος.

Δίδυμος: Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται με λίγη ανησυχία σε ψυχολογικό ή πνευματικό επίπεδο. Ίσως δεν είστε ευχαριστημένοι με πράγματα στη ζωή σας και σχέσεις. Φιλικές σχέσεις μπορεί να φέρουν παράπονα. Μην τα κρατάτε μέσα σας, πείτε τα αλλά με προσοχή μη γίνετε παρορμητικοί με τη Σελήνη στον Κριό, πείτε τα πιο γλυκά. Τα οικονομικά σας αγχώνουν επίσης και πιέζεστε.

Καρκίνος: Ερμής και Κρόνος απέναντί σας. Μπορεί να σας κάνει να θέλετε να συζητήσετε πού πάει η σχέση. Μην το κάνετε γιατί ο άλλος μπορεί να το πάρει στραβά. Το ίδιο ισχύει και στα επαγγελματικά, όχι μόνο στα ερωτικά. Ασχοληθείτε με θέματα υγείας, δείτε το λίγο καλύτερα.

Λέων: Το Σαββατοκύριακο οι όψεις λένε, ειδικά ο Ερμής με τον Κρόνο, ότι πρέπει να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα δουλειάς και καθημερινότητας. Σχέδια στα επαγγελματικά δείτε τα στις λεπτομέρειές τους. Πρέπει να έχετε πλάνο. Επίσης, δεν πρέπει να βιαστείτε σε νέες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο.

Τα δύσκολα διαστήματα του 2019, από την Άση Μπήλιου

 

Παρθένος: Με τον Ερμή κυβερνήτη σας πρέπει το Σαββατοκύριακο να δείτε τους στόχους σας και να φτιάξετε πλάνο για να τους πετύχετε. Γενικά είστε άνθρωποι του προγράμματος, αν και πολλές φορές υπερβολικά. Τώρα οι όψεις βοηθάνε να συγκεντρωθείτε. Την Κυριακή μην πιεστείτε με κοινωνικά θέματα. Αν δε θέλετε να πάτε στα καλέσματα, κάντε αυτό που λέει η επιθυμία σας. Μη σκεφτείτε τι θα πουν οι άλλοι.

Ζυγός: Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει πράγματα που σας ενοχλούν. Ίσως ο ίδιος σας ο εαυτός και τα όρια που δεν έχετε βάλει σε σχέσεις ή συνεργασίες. Η Σελήνη απέναντί σας μπορεί να κάνει τους άλλους, τους σημαντικούς, να πιέζουν πολύ να κάνετε πράγματα για εκείνους. Καλό θα ήταν να δείτε τις δικές σας προτεραιότητες και να βάλετε τα όριά σας.

Σκορπιός: Το Σαββατοκύριακο έρχεται με διάθεση να ελέγξετε οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς, θέματα δουλειάς και όσα πρέπει να οργανώσετε σε σπίτι και δουλειά. Κυριακή πιο άνετη μέρα, ρίξτε το έξω.

Τοξότης: Τα θέματα των οικονομικών σας αγχώνουν αρκετά. Μην το κάνετε χειρότερο, όμως, με τα έξοδα. Κοιτάξτε πώς θα τα διαχειριστείτε τα πράγματα. Η Σελήνη στον Κριό σας πάει περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο Ποσειδώνα Δία σας κάνει να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

Αιγόκερως: Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής κάνει όψη με τον Κρόνο και για σας σημαίνει ότι μπορεί να δείτε λίγο αρνητικά κάποιες καταστάσεις. Να δείτε, δηλαδή, το ποτήρι μισοάδειο. Προσέξτε, επίσης, τη γενναιοδωρία σας απέναντι σε ανθρώπους που έρχονται για να σας πουν μόνο προβλήματα. Μην τα παίρνετε μέσα σας σα να είναι δικά σας.

Υδροχόος: Μια επαγγελματική ή φιλική σχέση σας απογοητεύει. Είναι προσωρινό όμως. Αποφύγετε να σκέφτεστε αρνητικά αυτό το ΣΚ. Μη σκέφτεστε απαισιόδοξα αυτό το ΣΚ. Η ενέργειά σας είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά ανεβαίνει πολύ μετά τις 20/1 με τον Ήλιο στο ζώδιό σας.

Ιχθείς: Μην αφήνετε τις ανασφάλειες να σας κυριεύουν ειδικά στα επαγγελματικά. Αν για κάποια θέματα δεν είστε σίγουροι, εμπιστευτείτε εκείνους που στο παρελθόν σας έδωσαν σωστές συμβουλές και σας βοήθησαν.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου