Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου φέρνει διάφορα. Επιτέλους ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος στο τέλος της εβδομάδας. Τελειώνει η ανάδρομη πορεία το βράδυ της Πέμπτης και μπαίνεις σε ορθή πορεία στον Σκορπιό. Θα έρθει ένα πράσινο φως.

Η νέα Σελήνη στον Τοξότη, την Παρασκευή, φέρνει νέα ξεκινήματα. Ό,τι καλύτερο για να κλείσει καταπληκτικά η νέα εβδομάδα.

Νέα ξεκινήματα καλύτερα αφήστε τα για το τέλος της εβδομάδας. Όπως και σημαντικές αποφάσεις.

Κριός: Η ορθή πορεία του Ερμή θα βοηθήσει πολύ στην επικοινωνία και τις σχέσεις. Έχετε ταλαιπωρηθεί σε διάφορα μέτωπα. Τώρα θα δοθεί ένα πράσινο φως στα οικονομικά σας. Επίσης, η νέα Σελήνη δίνει πράσινο φως για νέους στόχους, σε δουλειά και μέλλον.

Τυχερές μέρες Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Ο Δεκέμβρης προσφέρει ευκαιρίες στις σχέσεις σας και γιορτάζει τον έρωτα. Κάποια πράγματα εξελίσσονται στην προσωπική σας ζωή, ακόμα και μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Μια επισημοποίηση, επίσης, μπορεί να ‘ρθει τώρα. Τώρα, αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Δίδυμος: Η σημερινή όψη Ήλιου Άρη μπορεί να φέρει ένταση. Ο Άρης θα κάνει και μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα άρα καλό είναι να μην πιστέψετε όλα όσα θα ακούσετε. Ασάφειες υπάρχουν αλλά και εξαπατήσεις. Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος: Η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα τώρα. Είτε θέλετε είτε όχι, τα ερωτικά θα σας ορίζουν. Για τους ελεύθερους έρχονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει εξελίξεις που δεν είναι ακριβώς αυτές που θέλετε. Όσα περιμένετε στη δουλειά θα έρθουν μετά την Παρασκευή.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Λέων: Η εβδομάδα αυτή θα κλείσει με ένα θετικό μήνυμα καθώς η νέα Σελήνη γίνεται στον Τοξότη και θα βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Αρκετά κουραστική εβδομάδα, ωστόσο. Θέματα σπιτιού και οικογένειας προκύπτουν. Κλείστε εκκρεμότητες τώρα για να ‘ρθει ένα νέο ξεκίνημα.

Παρθένος: Η νέα Σελήνη θα σας βάλει σε διαδικασία να σκεφτείτε το καινούργιο. Αλλά για να έρθει πρέπει πρώτα να αποτινάξετε το παλιό. Έχετε ανασφάλεια και φόβο για το μέλλον αλλά τώρα θα μπείτε σε μια διαδικασία να πείτε «αντίο» σε καταστάσεις που δεν έχουν να δώσουν κάτι πλέον.

Ζυγός: Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων περισσότερο. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας γυρνά στον Σκορπιό και σιγά σιγά θα δώσει λύση σε θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα στα ερωτικά και οικονομικά. Αρκετά κουραστική η καθημερινότητά σας. Προσέξτε προς την Παρασκευή στην υπερβολική κούραση.

Τι σημαίνει Ανάδρομος Ερμής;

 

Σκορπιός: Σαφώς τα επαγγελματικά είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας είναι σημαντικό στοιχείο για να εξελιχθούν τα πράγματα. Γενικά ο Δεκέμβρης θα σας βρει σε καλή φόρμα. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά σε όλη τη γκάμα των σχέσεών σας.

Τοξότης: Το δώρο για σας έχει έρθει και σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει το φως του (ο Δίας). Μετά τη νέα Σελήνη την Παρασκευή αρχίζουν τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν. Σημαντικά πράγματα αφήστε τα για το τέλος της εβδομάδας, προς Παρασκευή καλύτερα. Μέχρι την Πέμπτη να είστε συγκρατημένοι με την αισιοδοξία σας.

4 κρέμες που θα σώσουν το ξηρό σου δέρμα

 

Αιγόκερως: Πιο ήπια αυτή η εβδομάδα. Τώρα τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Σκορπιό. Ειδικά από βράδυ Πέμπτης και έπειτα τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Προσοχή στις αποφάσεις μέχρι την Πέμπτη.

Υδροχόος: Αν βρισκόσασταν σε στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα δείτε να κυλάνε οι καταστάσεις. Να τρέχουν όλα πιο γρήγορα. Μην απογοητεύεστε, τώρα θα ολοκληρωθούν όλα. Σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων, δεν είναι ιδανικά τα πράγματα, μάλλον αδιάφορα.

Ιχθείς: Είναι μια απαιτητική εβδομάδα με το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο. Δημιουργείται μια περίεργη ένταση αλλά την Παρασκευή τα πράγματα φτιάχνουν και η νέα Σελήνη θα φέρει νέα δεδομένα και προτάσεις στη ζωή σας. Τα πράγματα τον Δεκέμβρη θα εξελιχθούν πιο γρήγορα και καλά.

Ερωτικά Δεκεμβρίου από τη Βίκυ Παγιατάκη