Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε στο «Πρωινό»

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση λόγω ενός τετραγώνου που σχηματίζεται.

Κριός: Παρασκήνιο αυτή την εβδομάδα και στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή με τα σχέδιά σας που μπορεί να μη βγουν. Ο Ερμής επανήλθε στον Σκορπιό κι αυτό δείχνει οικονομικά θέματα που τώρα επιστρέφουν για να τα ρυθμίσετε.

Ταύρος: Η όψη που θα γίνει έχει σχέση με τα οικονομικά. Μπορεί η Αφροδίτη να γύρισε απέναντι απ’το ζώδιό σας και θα λύσει θέματα με συνεργάτες και φίλους αλλά τώρα προσέξτε τα οικονομικά μεταξύ εσάς και φίλων σας.

Τι σημαίνει Ανάδρομος Ερμής;

 

Δίδυμος: Ο Ερμής στον Σκορπιό δείχνει εργασία και υγεία που φτιάχνουν σιγά σιγά. Προσοχή σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας αλλά και στη δουλειά σας. Προσοχή μη σας εξαπατήσουν αυτή την εβδομάδα.

Καρκίνος: Αρχίζει πάλι μια περίοδος που κάτι αλλάζει στη συναισθηματική σας ζωή. Αν είχατε παρεξηγηθεί, θα δείτε ότι τώρα θα βελτιωθούν όλα. Ο ανάδρομος Ερμής, όμως, στα συναισθηματικά σας σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε ένα παλιό γράμμα από έναν έρωτα…

5 ιδέες για ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο

 

Λέων: Ο Ήλιος βάλλεται από τον Άρη κι αυτό σημαίνει ότι μια υπόθεση επαγγελματικών που θέλετε να προχωρήσετε θα βρει εμπόδια. Ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν, προσοχή και σε κλοπές. Οικογενειακά θέματα επιστρέφουν.

Παρθένος: Σημαντική η Δευτέρα για σας. Ο Άρης απέναντί σας και η νέα Σελήνη δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνετε θύμα εξαπάτησης ή μικροκλεψιάς. Η καθημερινότητα φτιάχνει αυτόν το μήνα, μέχρι το τέλος. Φέρνει και συναντήσεις με παλιούς έρωτες ή φίλους.

Ζυγός: Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και θέλετε να κάνετε πολλά. Προσοχή σε θέματα υγείας ή εργασίας που μπορεί να γίνουν λάθη. Τα οικονομικά θα σας ικανοποιήσουν αυτό το διάστημα. Προσοχή στην υγεία σας.

Τα καλύτερα drugstore highlighters μέχρι 15 ευρώ

 

Σκορπιός: Κάτι αλλάζει για σας. Γίνεστε ακόμα πιο γοητευτικοί τώρα. Ο Ερμής φέρνει παλιές υποθέσεις. Ένα συναισθηματικό θέμα που είχε μέσα και οικονομικό χαρακτήρα, αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να κρύβει κάποια παγίδα.

Τοξότης: Η παρουσία του Δία σας βοηθά να ξεπεράσετε πράγματα. Οικογενειακές υποθέσεις είναι σημαντικές αυτή την εβδομάδα. Προσοχή με την τσάντα σας αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως: Ένα όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα στην καθημερινή σας ζωή. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας αυτή την εβδομάδα ίσως δεν είναι τόσο ειλικρινή προς τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα φέρει ανεβασμένη κοινωνική ζωή, φίλους και συλλογική δουλειά.

GIVEAWAY: L’oreal x Isabel Marant

 

Υδροχόος: Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας μπερδέψει αυτή την εβδομάδα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη. Προσοχή μέχρι τις 7 του μηνός κάποιο λάθος που μπορεί να γίνει πάνω στα κοινωνικά ή επαγγελματικά σας.

Ιχθείς: Μπαίνετε σε καλή φάση. Βλέπετε φίλους, οργανώνετε εκδρομές, συναντήσεις και επαφές. Θα επιλύσετε θέματα που καθυστερούν. Ένα επαγγελματικό θέμα ίσως δεν έχει το σωστό χειρισμό οπότε να είστε προσεκτικοί.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.