Προβλέψεις Πέμπτης από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε στο «Πρωινό»

Ετοιμαζόμαστε για τη νέα Πανσέληνο που θα έρθουν αναταράξεις.

Σήμερα, η Σελήνη και ο Άρης είναι μαζί, δημιουργώντας ένταση, όπως υπήρχε και χθες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη, επίσης, φέρνει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και βλέπουμε ανθρώπους από τα παλιά, καμιά φορά και σε ερωτικό επίπεδο.

Κριός: Μην αφήσετε φίλους να σας εκνευρίσουν. Κάποιοι θα είναι απαιτητικοί. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν.

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, είναι ανάδρομη και γίνονται πράγματα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά προσοχή γιατί η Πανσέληνος έρχεται και θα έρθουν και ρήξεις μαζί. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Δίδυμοι: Θέλετε να κάνετε πολλά και μπερδεμένα πράγματα. Αύριο, είναι μια ωραία όψη του Ερμή, σε καλό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, και θα έχετε μια σημαντική ιδέα. Καλύτερα αύριο να καταφέρετε πράγματα, σήμερα δεν είναι τόσο εύκολο.

Κρίση Πανικού και Next Top Model: Η χειρότερη στιγμή so far

 

Καρκίνος: Σήμερα η Σελήνη είναι στον Υδροχόο που για σας σημαίνει ότι ασχολήστε με οικονομικά θέματα. Η συναισθηματική σας ζωή είναι μπερδεμένη καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη οδηγεί το μυαλό σας στα παλιά.

Λέων: Είναι μια περίεργη περίοδος για σας, ειδικά εσάς του πρώτου 10ημέρου. Ο Άρης φέρνει μια ένταση καθώς βρίσκεται απέναντί σας άρα αφορά εντάσεις με σύντροφο, συνεργάτες και φίλους. Τα οικογενειακά σας απασχολούν περισσότερο.

Παρθένος: Πολλές δουλειές και συζητήσεις αυτό το διάστημα. Θα δείτε φίλους απ’τα παλιά. Αλλαγές έρχονται που θα είναι καλές. Προσοχή μην παρασυρθείτε σε λάθος έρωτες καθώς ο Ποσειδώνας είναι απέναντί σας και ξεγελιέστε από πολλά.

Σελήνη στον Υδροχόο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Ζυγός: Έχετε κολλήσει στα οικονομικά. Ασχολήστε μόνο με αυτά και λίγο με συναισθηματικά. Η Αφροδίτη θα γυρίσει από την 1η Νοεμβρίου στο ζώδιό σας και θα επαναφέρει θέματα και προβλήματα που είχατε προηγουμένως με φίλους και συνεργάτες. Θέματα ακίνητης περιουσίας σας απασχολούν πολύ αυτό το διάστημα.

Σκορπιός: Πρωταγωνιστείτε! Έρχονται καταστάσεις και άνθρωποι από το παρελθόν αλλά μη φοβάστε. Προσοχή σε προτάσεις για να αλλάξετε δουλειά. Δεν είναι πάντα όπως φαίνεται η νέα δουλειά.

Τοξότης: Μυστικές επαφές και συμφωνίες ευνοούνται. Στο τέλος του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα μάθετε όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα. Πολλά πηγαινέλα. Ένα παλιό σχέδιο που είχατε θα επανέλθει και θα πραγματοποιηθεί.

My Style Rocks: Όταν παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου και όχι αυτό που κάνεις

 

Αιγόκερως: Πάλι γκρινιάζετε για τα οικονομικά σας. Ο Άρης δημιουργεί έξοδα. Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί θέματα που από τον περασμένο χειμώνα έχουν έρθει στο προσκήνιο, τώρα βλέπετε την αλήθεια. Αναθεωρείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος: Η Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτό το διάστημα, όπως και να είστε, πολλοί πλανήτες σας αφορούν. Κυρίως στα επαγγελματικά και κοινωνικά. Μπορεί κάποια θέματα να εμφανίζονται πάλι για να τα υλοποιήσετε. Ο Άρης σας κάνει δυναμικούς και μπορείτε να κάνετε πολλά. Από τον Νοέμβρη με Δία στον Τοξότη τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Ιχθείς: Έχετε μια αγωνία, ένα άγχος. Έχετε πολλά θέματα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Ένα ταξίδι και μια σημαντική υπόθεση καθυστερούν αλλά θα λυθούν. Οι πλανήτες σας βοηθούν.

6 μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στην Κοπεγχάγη