Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Πώς θα εξελιχθεί ο πρώτος μήνας του 2022;

Πώς θα εξελιχθεί ο πρώτος μήνας του 2022 για τα ζώδια; Αναλυτικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη που μας απαντά σε ερωτήματα σχετικά με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά:

Κριός
Η συγκέντρωση πλανητών στον Αιγόκερω σας δημιουργεί ένα είδος άγχους ως προς τις προτεραιότητες και την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας. Είναι αλήθεια πως η δύσκολη περίοδος που περάσατε έχει αφήσει κάποια σημάδια και ίχνη φόβου, αλλά και αρκετά δύσκολων τεχνικών επίλυσης ζητημάτων. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από γνωριμίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία και δείτε σαν ευκαιρία μια πρόταση που θα σας ενεργοποιήσει. Προκλήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά ξέρετε πλέον πώς να τις αντιμετωπίσετε. Αισθηματικά ξεπεράστε θέματα του παρελθόντος και πιάστε το νήμα από την αρχή!

Ταύρος
Η διάθεσή σας δεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση τις πρώτες ημέρες του μήνα. Φροντίστε να μην έχετε υπερβολικές αξιώσεις από τον εαυτό σας και παραμερίστε την αίσθηση του καθήκοντος όταν αυτό δεν επηρεάζει την όλη στάση σας σε άλλους τομείς. Στον αισθηματικό τομέα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί ρεαλιστικές αποφάσεις και επιδίωξη εφαρμόσιμων λύσεων. Μη χάνεστε σε κυκεώνα υποθετικών εξελίξεων και πάρτε αποφάσεις. Η ένταση δεν είναι καλός σύμβουλος για την ψυχολογία σας και σας γεμίζει εκνευρισμό. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει και πρέπει να την δεχτείτε όπως είναι. Τυχόν ημίμετρα ή προσπάθειες φυγής αυτόν τον μήνα, θα αποδειχτούν κακή επιλογή.

Δίδυμοι
Πολλή δουλειά, ένταση και κούραση προβλέπεται για εσάς, καθώς η συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο αυξάνει τις αφορμές για δράση, κίνηση και επικοινωνία.  Οργανώστε καλύτερα και αποδοτικότερα τις ενέργειές σας γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρίσκετε ηρεμία. Οικονομικά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις, οι οποίες θα λυθούν σταδιακά.  Αποφύγετε περιττά έξοδα, φανείτε προνοητικοί και κάνετε υπομονή για λίγο καιρό ακόμα! Τα ευαίσθητα νεύρα οδηγούν σε υπερβολές με αρνητικές συνέπειες, επομένως δεν χρειάζεται να είστε περισσότερο ευέξαπτοι και εριστικοί. Αισθηματικά, είναι πιθανό να σκεφτείτε μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας, καθώς οι συνθήκες για κάτι τέτοιο φαίνεται να έχουν ωριμάσει.

Καρκίνος
Η προεργασία και η προετοιμασία θα αποδειχτούν ιδιαίτερα ωφέλιμες στις επιδιώξεις σας. Στο σπίτι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που σας στεναχωρούν, αλλά οι πλανήτες στον Υδροχόο ευνοούν τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και τους επωφελείς συμβιβασμούς. Η εργασία και τα θέματα που επηρεάζει προβλέπεται να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους περισσότερους από εσάς αυτόν τον μήνα. Ευνοείστε όμως εσείς που έχετε πρωτοποριακές ιδέες, που αναζητάτε νέα απασχόληση και εσείς που έχετε ευχέρεια στην επικοινωνία και στη μυθοπλασία. Πάντως, όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, φροντίστε να είστε τυπικοί, σωστοί και να μην αμελείτε τυχόν νομικές επιπλοκές που βρίσκονται ακόμα σε ύφεση.

Διάβασε την συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed