Ήλιος και Ερμής στους Διδύμους: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μέχρι τις 4 Ιουνίου ο Ερμής στους Διδύμους. Τόσο Ήλιος όσο και Ερμής δεν συναντάνε δύσκολους πλανήτες άρα όλα καλά. Αντιθέτως.

Κριός: Είναι μια καλή συγκυρία αυτές οι αλλαγές. Θα σημειώσετε πρόοδο στην καθημερινότητά σας. Είναι μια περίοδος που γίνεστε πιο περίεργοι, συλλέγετε πληροφορίες. Μπορεί να έχετε συζητήσεις, επαφές για πιθανές συνεργασίες. Μπορεί να είναι πληροφορίες που συλλέγετε για τις σπουδές σας επίσης.

Ταύρος: Οι πλανήτες μπαίνουν στο κομμάτι των πρακτικών ζητημάτων της ζωής σας. Ασχοληθείτε περισσότερο για να τακτοποιήσετε ζητήματα των οικονομικών και μην τα αφήνετε σε εκκρεμότητα. Είναι καλή περίοδος για να πάρετε και χρήματα που μπορεί να σας οφείλουν.Δίδυμος: Ξεκινάνε τα γενέθλιά σας σήμερα, με ένα δώρο. Ο Ερμής μπαίνει σε σας και είναι μια θετική εξέλιξη. Η επικοινωνία στα φόρτε της μέχρι τις 4 Ιουνίου. Έντονοι ρυθμοί. Προσοχή το κουτσομπολιό αυτές τις μέρες. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε προσέξτε τι είναι. Αξιολογήστε τις σωστά.

Καρκίνος: Ήλιος και Ερμής σε ένα ζώδιο πριν από σας, άρα για σας σε ένα πιο κλειστό κομμάτι σας. Μια περίοδος με εσωστρέφεια έρχεται. Όχι αναγκαστικά κυριολεκτικά, δε θα μένετε μέσα στο σπίτι απλά δε θα θέλετε να μοιραστείτε πολλά πράγματα με τους άλλους, σκέψεις, σχέδια. Είναι μια περίοδος μέχρι τις 4 Ιουνίου με δουλειά.

Λέων: Για σας είναι σε ένα κομμάτι σας που είναι κοινωνικό. Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 4 Ιουνίου θα δείτε πολύ κόσμο. Είτε αυτός ο κόσμος αφορά γνωστούς σας, φίλους, συνεργάτες είτε αφορά προσκλήσεις που μπορεί να έχετε. Είναι μια περίοδος για να δείτε τους στόχους σας, να τους διερευνήσετε και να δουλέψετε πάνω σε αυτούς.Παρθένος: Ερμής και Ήλιος παίρνουν θέση στον τομέα της καριέρας. Μέχρι 4 Ιουνίου θα σας απασχολήσουν πολύ τα θέματα της καριέρας. Έρχονται συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας.

Ζυγός: Οι πλανήτες τώρα περνάνε σε ένα ζώδιο που θα σας βοηθήσει. Γενικά είναι μια απαιτητική περίοδος για σας αλλά τώρα έχετε βοήθεια. Βοηθά πνευματική εργασία, σπουδές, επαγγελματικές εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον σας. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Σκορπιός: Ήλιος και Ερμής σε κομμάτι που αφορά τα οικονομικά σας και πώς θα τα τακτοποιήσετε αυτά. Βάλτε σε μια τάξη οφειλές και χρέη. Κάντε συζητήσεις περί οικονομικών. Πρακτικά ζητήματα καθημερινότητας σε πρώτο πλάνο.

Τοξότης: Απέναντί σας Ήλιος και Ερμής μέχρι 4 Ιουνίου. Αφορά τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Μπαίνετε σε μια διαδικασία διαλόγου στη σχέση σας, που πάει αυτή η σχέση, για πολλούς είναι και καλή χρονιά για γάμο, για πρόταση γάμου έστω. Συνεργασίες ευνοούνται και αν τις συζητήσετε μόνο καλό θα πετύχετε.Αιγόκερως: Απέναντί σας είναι ο Άρης στον Καρκίνο άρα είστε σε ένα πιο απαιτητικό πλαίσιο μέχρι την 1η Ιουνίου. Ερμής και Ήλιος μπαίνουν στο πλαίσιο αυτό και επιβαρύνουν λίγο την καθημερινότητά σας. Πρέπει να συζητήσετε πολλά. Καθημερινότητα δουλειάς γίνεται λίγο κουραστική. Μετακινήσεις για επαγγελματικά συμβαίνουν αυτό το διάστημα.

Υδροχόος: Είναι μια καλή συνθήκη το γεγονός ότι μπαίνουν αυτοί οι πλανήτες στους Διδύμους. Ευνοείται το μυαλό και η κρίση σας. Γίνεστε ακόμα πιο σωστοί σε όσα επιλέγετε. Αν έχετε ιδέες για επαγγελματικά μπορείτε τώρα πιο εύκολα να κάνετε τους άλλους να σας ακούσουν και να το δουν πιο θετικά. Προσωπικές σχέσεις ευνοούνται επίσης.

Ιχθείς: Θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Μπορεί τώρα να θελήσετε να αλλάξετε πράγματα στο σπίτι. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, τώρα πρέπει να τα σκεφτείτε δυο φορές και στο τέλος θα τα καταφέρετε.