Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μάθε τι σημαίνει αυτή η μετατόπιση για κάθε ζώδιο

Το θερινό ηλιοστάσιο ταυτίζεται με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, την Πέμπτη 21 Ιουνίου και μένει μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Για κάθε ζώδιο αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό και η προσοχή καθενός στρέφεται σε άλλο κομμάτι.

Κριός: Για εσάς ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι σε ένα προσωπικό σας κομμάτι. Θέματα οικογένειας και σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μέχρι τις 22 Ιουλίου θα απολαύσετε περισσότερο το σπίτι σας και φέρνει εσωστρέφεια σε σας. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει μια ώθηση για να βγείτε προς τα έξω και να μην κλειστείτε υπερβολικά. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν.

Ταύρος: Καλή μετατόπιση για σας αυτή. Στρέφει την προσοχή σας στο άμεσο περιβάλλον σας και θα δείτε περισσότερες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Ταξίδια έρχονται. Ο τρίτος οίκος, εκεί που μπαίνει για σας ο Καρκίνος, δείχνει και μια ελαφριά ανησυχία. Οι σκέψεις σας δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε. Είναι μια περίοδος που πιέζετε το μυαλό σας καθώς παράλληλα τρέχει ο Άρης στον Υδροχόο που σας επηρεάζει και δημιουργεί αγωνίες.

Δίδυμοι: Φεύγει από εσάς ο Ήλιος και μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά τα οικονομικά σας. Αυτή η μετατόπιση αφορά τα χρήματα που κερδίζετε από τη δουλειά σας. Θα ψαχτείτε σε επαγγελματικό κομμάτι για να βγάλετε έξτρα χρήματα. Θα δείτε περισσότερο το κομμάτι εκμετάλλευσης ακινήτου. Θέλετε ρευστό χρήμα. Σε ψυχολογικό επίπεδο μπαίνετε σε διαδικασία να σκεφτείτε περισσότερο τις αξίες σας και ίσως να απορρίψετε προτάσεις γιατί δεν ταυτίζονται με τις προτεραιότητές και τις αξίες σας.

Καρκίνος: Τα φετινά είναι σημαντικά γενέθλια για σας. Απέναντί σας είναι ο Κρόνος και όταν αυτός επηρεάζει τον γενέθλιο χάρτη μας σημαίνει ότι αυτή κρατάει μέχρι τα επόμενα γενέθλια. Είστε σε μια φάση σημαντικών αποφάσεων. Ο Κρόνος ονομάζεται ο πλανήτης του Κάρμα. Έρχονται πράγματα στη ζωή μας με καρμική χροιά. Ο Κρόνος επίσης είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με περιορισμούς και δεν μπορεί αυτή η περίοδος που μας επηρεάζει να είναι ανέμελη.

Λέων: Η περίοδος πριν τα γενέθλιά σας είναι μια ιδιαίτερη περίοδος. Σε ενεργειακό επίπεδο δεν είμαστε στην πιο δυνατή μας φάση. Επίσης, είναι μια πιο κλειστή και εσωστρεφής περίοδος. Είναι μια φάση προετοιμασίας για να θέσετε στόχους τον επόμενο μήνα. Επίσης, είναι μια πιο παρασκηνιακή περίοδος με πολλές μυστικές συζητήσεις.

Παρθένος: Αυτή είναι μια καλή μετατόπιση για σας. Αφορά τις στενές σχέσεις σας, φίλους και συναδέλφους. Θα σας στηρίξουν και θα σχεδιάσετε κοινές δραστηριότητες. Ένας επαγγελματικός στόχος θα επιτευχθεί με τη βοήθεια των φίλων σας.

Ζυγός: Για εσάς ξεκινά ένα διάστημα όπου ο Ήλιος στον Καρκίνο αφορά την καριέρα, τα επαγγελματικά σας και τη δημόσια εικόνα σας. Θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά το επόμενο διάστημα κυρίως για τους γεννημένους το Σεπτέμβριο. Αυτό το δεκαήμερο πιέζεται και από τον Κρόνο άλλωστε. Το διάστημα του Ήλιου στον Καρκίνο αξίζει να βάλετε τα δυνατά σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας γιατί τώρα θα σας έρθουν και προτάσεις.

Σκορπιός: Σας ταιριάζει καθώς μπαίνει σε ένα ζώδιο του νερού, όπως είστε κι εσείς. Είναι μια καλή θέση για να δείτε το μέλλον της ζωής σας και τις προοπτικές σας. Κανονίστε και το πιο άμεσο μέλλον, τα ταξίδια σας. Δείτε τα θέματα των επαγγελματικών σας και ό,τι αλλαγές θέλετε, κάντε τις τώρα, μέχρι τις 22 Ιουλίου.

Τοξότης: Ο Ήλιος στον Καρκίνο είναι στο κομμάτι των οικονομικών για σας. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα οικονομικών σε συνεργασίες και συμβόλαια. Εφορίες, τράπεζες και δάνεια θα σας φάνε αρκετό χρόνο. Θα τα ψάξετε περισσότερο και ακόμα καλύτερα. Από την άλλη, είναι μια πιο κλειστή περίοδος για κάθε ζώδιο της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και σκέφτεστε πράγματα που ακόμα δε θέλετε να τα συζητήσετε.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος μπαίνει ακριβώς απέναντί σας, στο κομμάτι των σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών. Εκεί θα κάνετε περισσότερη δουλειά μέχρι τις 22 Ιουλίου. Οι γεννημένοι το πρώτο 10ήμερο επιβαρύνονται περισσότερο με τον Κρόνο και θα έρθουν ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Μια περίοδος, λοιπόν, με έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Αυτό δε σημαίνει πως θα έχει κακό αποτέλεσμα όλο αυτό.

Υδροχόος: Εστιάζεται η προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, δουλειά, αντικείμενο εργασίας, συνεργάτες. Μια καλή περίοδος να εστιάσετε στη φυσική σας κατάσταση γιατί γυρίζοντας ο Άρης ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο θα φέρει προβλήματα. Γι’ αυτό ας κάνουμε τσεκ απ τώρα για να προλάβουμε πράγματα που ίσως εξελιχθούν. Τώρα μπορείτε να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την εργασία σας.

Ιχθείς: Είναι σε ένα δημιουργικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας ο Ήλιος στον Καρκίνο. Φέρνει και ευκαιρίες στα ερωτικά σας, νέες γνωριμίες αλλά και αναθέρμανση σχέσεων. Αν θέλετε να αποκτήσετε απογόνους, τώρα είναι η στιγμή, μέχρι τις 22 Ιουλίου.

***προβλέψεις από τη στήλη της Άσης Μπήλιου στη «Φωλιά των ΚούΚου».

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.