Εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

12-18 Μαρτίου

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά περίεργα, όμορφα αλλά και δύσκολα νέα πράγματα. Πολλές αλλαγές.

Η Δευτέρα είναι μία μέρα όπου κάνει ένα τρίγωνο ο Ήλιος με τον Δία που είναι πολύ σημαντικό και ευοίωνο. Αν έχετε στα σκαριά μία δουλειά, με λίγη προσοχή θα την προωθήσετε. Επηρεάζονται περισσότερα οι Ιχθείς γεννημένοι γύρω στις 12, οι Καρκίνοι γύρω στις 12, οι Παρθένοι που είναι γύρω στις 14, Σκορπιοί γύρω στις 14 και Αιγόκεροι γύρω στις 11. Αυτή όψη δεν κρατά μόνο μια μέρα αλλά αρκετές.

Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό και αυτή δεν είναι μια πολύ καλή θέση γιατί λέμε εύκολα σκληρά λόγια και πετάμε βέλη. Η Δευτέρα δεν είναι καλή μέρα για επικοινωνία. Η Τρίτη, ωστόσο, είναι καλή αλλά όχι για τα συναισθηματικά. Το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ καλό και σημαντικό και λειτουργεί ως προπομπός για τις επόμενες καλές εβδομάδες.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό»:

Κριός: Οι αρχές τις εβδομάδας σας λένε ότι δεν πρέπει να συζητήσετε επαγγελματικά αλλά ούτε και συναισθηματικά, ειδικά για τους γεννημένους στις 30 του μηνός. Οι των τελευταίων ημερών είστε έτοιμοι για δράση. Η νέα Σελήνη είναι σημαντική για σας και σημαίνει ένα παρασκήνιο αλλά και νέα ξεκινήματα που θέλουν προσοχή.

Ταύρος: Είστε σε ια περίεργη περίοδο. Από τη μία η όψη Δία και Ήλιου κάτι δείχνει και σας κάνει να βρίσκετε λύσεις. Φίλοι σας βοηθούν. Μυστικές επαφές δεν ευνοούνται. Προσοχή και στα συναισθηματικά σας.

Δίδυμος: Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να δείτε φίλους και να ‘ρθείτε σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε σε οικονομικά αλλά και θέματα υγείας. Η νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς με έναν προβληματικό τρόπο. Ο Άρης τραυματίζει τα σχέδιά σας που η νέα Σελήνη σας προτρέπει να κάνετε.

Καρκίνος: Είστε σε μία φάση όπου η συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα δεν πάει καλά. Η θέση του Άρη που βρίσκεται απέναντί σας, σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε συνεργασίες.

Λέων: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα καταφέρετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν, κυρίως οικογενειακά. Η νέα θέση του Άρη θα αρχίσει να απασχολεί την εργασία σας.

Παρθένος: Με αυτή την όψη Δία Ήλιου μπορείτε να κάνετε πολλά σε κομμάτια συνεργασίας. Προσοχή τις πρώτες μέρες της εβδομάδας τα οικονομικά και τα συναισθηματικά.

Ζυγός: Μια οικογενειακή συζήτηση δεν είναι ευνοϊκή στις αρχές της εβδομάδας. Προσοχή σε όσα λέτε σε σύντροφο και συνεργάτες.

Σκορπιός: Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 μην αφήνετε ημέρα να πάει χαμένη. Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για σας που μπορεί να φέρει λύσεις σε πολλά θέματα. Προσοχή στην υγεία σας.

Τοξότης: Είστε έτοιμοι για σημαντικές αλλαγές. Οι του Νοεμβρίου θα μάθετε κάτι για αγαπημένα πρόσωπα που δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σας και περνά στον Αιγόκερω που αφορά τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως: Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει ειδικά εσάς τους γεννημένους αρχές Ιανουαρίου. Για συναισθηματικά δεν είναι η καλύτερή σας εποχή. Το τέλος της εβδομάδας ή θα κάνετε κάτι πολύ σημαντικό ή θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους.

Υδροχόος: Θέματα της καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Ένα σοβαρό θέμα που έχει σχέση με τα οικονομικά και την επαγγελματική σας ζωή τώρα μπορεί να προωθηθεί.

Ιχθείς: Οι γεννημένοι γύρω στις 12 είστε ευνοημένοι από τον Δία σε νομικά και ταξίδια. Παρά το ότι θα γίνει ανάδρομος, εσείς είστε μια χαρά. Ένα οικονομικό θέμα θα έχει μια δυσκολία που θα είναι παροδική.