Έκλειψη Ηλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Πραγματοποιείται το Σάββατο αλλά η επιρροή της ξεκινά από σήμερα

Στις 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μερική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα κι αυτό φέρνει νέα δεδομένα ειδικά στους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Οι ενέργειες που θα απελευθερωθούν από τη συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι πολύ δυνατές και θα επηρεάσουν την κοινωνική, οικονομική, πολιτική ζωή χωρίς, ωστόσο, κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι πρέπει να τρομάζουμε.

Αφροδίτη στον Ζυγό: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

Το απρόβλεπτο, το ξαφνικό, το έντονο που ενέχει σαν στοιχείο η συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι ισχυρό και ας ελπίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα αεροπορικών ατυχημάτων, γεωφυσικών καταστροφών ή πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, ο Ταύρος θα επηρεαστεί σε ζητήματα καριέρας και οικογένειας. Η περίοδος δεν ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς επίσης και σημαντικές κινήσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία. Η συμβουλή είναι να κρατηθούν οι αποστάσεις από εντάσεις και καβγάδες.

Για τον Λέοντα, η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό του, του δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο. Αλλά είναι ένας περίεργος ρόλος που θέλει προσοχή. Τα γεγονότα θα αναγκάσουν τον Λέοντα να επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα των σχέσεών του, είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών, στις οποίες χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα. Δεν είναι καιρός για λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Ζώδια Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Για τον Σκορπιό, η έκλειψη αυτή φέρνει στο προσκήνιο θέματα καριέρας και οικογένειας με το άγχος να καραδοκεί. Καλό θα ήταν να προσέχεις ώστε να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά, αν δεν μπορέσεις να το αποφύγεις, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποτρέψεις τα χειρότερα.

Ο Υδροχόος ενδέχεται να έχει μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις είτε στον ερωτικό τομέα είτε στη δουλειά. Είναι ένα από τα ζώδια στα οποία επιδρά η έκλειψη, ειδικά στο επίπεδο των σχέσεων. Καλύτερα να αποφευχθούν λοιπόν οι σημαντικές αποφάσεις παρά την επιθυμία σου για καινούρια ξεκινήματα.

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

πηγή: e-zwdia.gr