Διάσημες Ελληνίδες πριν και μετά την πλαστική μύτης

Η διαφορά είναι εντυπωσιακή

Άλλες το λένε γιατί έχουν κάνει άλλες 35 πλαστικές και άλλες θέλουν απλά να κάψουν τις φωτογραφίες του παρελθόντος. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποιες από αυτές:

Και να ήταν μόνο η πλαστική μύτης για την Κατερίνα Καινούργιου. Το ξέρεις καλύτερα από εμάς, άλλωστε η ίδια έχει μιλήσει για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Πως θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς αφού είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές;!

 

Μια από τις πιο chic παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Η νέα μύτη ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της Κατερίνας Λέχου.

 

Αριστερά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε trash στιγμή και δεξιά σε πιο «κόσμια» φάση της ζωής της.

 

Νατάσα Θεοδωρίδου, η πρώτη Ελληνίδα που έπεσε θύμα bullying για τις πλαστικές που της έκανε ο άλλοτε σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος.

 

Ένα βήμα πριν τραγουδήσει στις «Κούκλες» η Νίνα Λοτσάρη. Αν δεν ξέρεις τι είναι οι «Κούκλες» google it. (Βρίσκονται στο Κουκάκι και είναι club με live show από drag queens).

 

Κάποτε raver, τώρα επιτυχημένη παρουσιάστρια και μάνα. Η πλαστική μύτης έπρεπε να είχε γίνει απ’τα 5 της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.