Ζώδια Αυγούστου από την Άση Μπήλιου

Διάβασε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Η Άση Μπήλιου δίνει τις δικές της προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Πως και ποιοι επηρεάζονται από τις εκλείψεις;

Τι γίνεται όταν γυρνάει ο Άρης στον Αιγόκερω; Ποιοι θα νιώσουν την αλλαγή;

Η Αφροδίτη που βρίσκεται;

Πολλά ερωτήματα, πολλές απαντήσεις!

Κριός: Ο Αύγουστος είναι καλός μήνας αλλά το δύσκολο σημείο του, στις τελευταίες 10 μέρες του, είναι αγωνιώδες για τα επαγγελματικά σας κυρίως.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ταξίδι στην Άνδρο!

Ταύρος: Μέχρι τις 12 Αυγούστου, όσο ο Άρης είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, τα επαγγελματικά θα δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Ο Αύγουστος είναι καλύτερος για διακοπές μετά τις 13, καθώς φεύγει ο ανάδρομος Άρης από τον Υδροχόο. Τότε θα διαχειριστείτε καλύτερα και τα επαγγελματικά θέματα και τα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Θα πάρετε πιο σωστές αποφάσεις τότε.

Δίδυμοι: Πιο άνετος και ξεκούραστος ο Αύγουστος ο οποίος έχει εξαιρετικές προοπτικές στα ερωτικά σας μετά τις 6 Αυγούστου για βελτίωση σχέσεων αλλά και για νέες γνωριμίες.

Ζώδια Αυγούστου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Καρκίνος: Ο Αύγουστος είναι πιο ήπιος και δεν υπάρχει ο επιβαρυντικός παράγοντας του ανάδρομου Άρη. Μια καλή περίοδος για τα ερωτικά σας δεν είναι το καλοκαίρι αλλά το φθινόπωρο.

Λέων: Πολλά μέτωπα και πολλές εξελίξεις αυτό το καλοκαίρι. 11 Αυγούστου η έκλειψη σας αφορά. Νέα δεδομένα σε προσωπικές σχέσεις και ερωτικές. Το σασπένς έντονο τους επόμενους μήνες. Πράγματα δεν εξελίσσονται τη στιγμή που τα θέλετε λόγω του ανάδρομου Άρη. Πάει να στρώσει κάτι και τσουπ, σπάει. Μετά τις 12 Αυγούστου τα καλύτερα για σας.

Παρθένος: Τον Αύγουστο θα σας προβληματίσουν πολλά θέματα. Μετά τις 12 Αυγούστου όμως έρχονται ανέμελες μέρες για σας.

Νυχτερινή χρέωση ρεύματος όλο το 24ωρο με τις χαμηλότερες τιμές!

Ζυγός: Προσοχή οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες γιατί μετά τις 13 Αυγούστου έχετε άγχος για τα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός: Ο Αύγουστος είναι χαλαρός και προσφέρεται για διακοπές. Φορτίστε τις μπαταρίες σας, ξεκουραστείτε ειδικά μετά τις 13 Αυγούστου. Γενικά δε θα είναι το πιο ανέμελο καλοκαίρι αλλά τα καλύτερα έρχονται το Φθινόπωρο.

Τοξότης: Καλύτερη διάθεση τον Αύγουστο, μετά τις 7, με την Αφροδίτη στον Ζυγό για να ξεκουραστείτε αλλά και να κάνετε γνωριμίες αν είστε μόνοι και μόνες.

Αιγόκερως: Μετά από τις 12 Αυγούστου είναι μια περίεργη περίοδος, καθώς θα έχετε μεγάλη επιρροή από τον Άρη που γυρνά για λίγο στο ζώδιό σας.

Summer dilemma: Make-Up με SPF ή αντηλιακό με χρώμα;

Υδροχόος: Υπάρχει ένα σασπένς αλλά δε σημαίνει ότι είναι για κακό. Μετά τις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να συναντήσετε φίλους.

Ιχθείς: Πιο ουδέτερος και χαλαρός ο Αύγουστος μετά τις 13 που θα φύγει ο Άρης από τον Υδροχόο και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω.

***προβλέψεις από το Stars System.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.