Αφροδίτη στον Σκορπιό: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο

Η Άση Μπήλιου από τη «Φωλιά των ΚούΚου» αναλύει

Η Αφροδίτη μόλις μπήκε στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μετά θα γυρίσει ανάδρομη στον Ζυγό και θα επιστρέψει πάλι στον Σκορπιό στις 2 Δεκεμβρίου.

Η Αφροδίτη αφορά τις σχέσεις, την ομορφιά και τα οικονομικά.

Τώρα, μπαίνοντας στο Σκορπιό βγάζει εμμονές ο έρωτας, ζηλεύει. Οι σχέσεις θα έχουν ένταση, θα έχουν τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού, σε κάποια ζώδια περισσότερο και κάποια λιγότερο.

Επίσης, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δίνει μεγάλη έμφαση στα οικονομικά καθώς είναι ένα κομμάτι που αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή των Σκορπιών.

Κριός: Δείχνει για σας καταστάσεις στα προσωπικά σας που δεν είναι επιφανειακές. Αυτό σημαίνει κάτι πολύ καλό μεν γιατί είναι καλή η ουσία και το βάθος αλλά είναι και μια περίοδος που αν κάτι δεν έχει πάει καλά σε μία σχέση τότε αυτό γίνεται πιο βαθύ πρόβλημα. Ο έρωτας μέχρι αρχές Γενάρη δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για σας. Κάτι δε θα σας αφήνει να απολαύσετε με χαρά τα ερωτικά σας. Στα οικονομικά, η Αφροδίτη αυτή είναι καλή για σας. Θα έχετε περισσότερα κέρδη από επενδύσεις και κληρονομικά.

Μαίρη Συνατσάκη: -40% στη συλλογή παπουτσιών της!

Ταύρος: Απέναντί σας είναι ο κυβερνήτης σας, στον τομέα των σχέσεων, η Αφροδίτη. Για σας μολονότι περνάτε από κύματα, στις σχέσεις και στο γάμο είστε πολύ καλά. Γάμος και συμβίωση ευνοούνται. Για τους ελεύθερους, τώρα θα έρθει μια νέα γνωριμία, μια νέα σχέση και μάλιστα πολύ σημαντική. Προσοχή την ίντριγκα στα ερωτικά σας με αυτή την Αφροδίτη. Στα επαγγελματικά έρχεται μια νέα συνεργασία με αποδοτικότητα στα οικονομικά.

Κέρδισε ένα ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά στις σχέσεις παρά να δίνει απαντήσεις και λύσεις. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, δεν φαίνεται αυτή η ιστορία να είναι απόλυτα ξεκάθαρη. Κάτι μπερδεμένο υπάρχει. Δε θα το λύσετε ακόμα. Έχει και μια επικινδυνότητα στις λίγο αδιέξοδες σχέσεις. Βοηθάει, ωστόσο, αν θέλετε να τακτοποιήσετε πράγματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αν ψάχνετε να βρείτε μια δουλειά, τώρα είναι καλή περίοδος γιατί η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι σε συνδυασμό με τον Δία.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη αυτή έχει να κάνει πολύ με το φλερτ για σας. Οι περισσότεροι Καρκίνοι, ακόμα κι αυτοί που δεν έχετε σχέση, τώρα θα βρείτε τον άνθρωπο που ψάχνατε. Μετά στην ανάδρομη Αφροδίτη θα επιστρέψουν σχέσεις από το παρελθόν. Μέχρι τότε ασχοληθείτε με νέες καταστάσεις. Επίσης, είναι ένα δημιουργικό διάστημα για σας και θα βοηθήσει στα οικονομικά.

Άρης στον Υδροχόο: Ποια ζώδια επηρεάζονται

Λέων: Δεν είναι μια Αφροδίτη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ερωτικά σας. Τα ζώδια αυτά, Λέων και Σκορπιός δεν ταιριάζουν, είναι σε κόντρα. Ο Λέων έχει κυβερνήτη τον Ήλιο, το φως, ενώ ο Σκορπιός τον Πλούτωνα, το σκοτάδι. Τώρα θα υπάρχει μια έλλειψη ικανοποίησης στα ερωτικά σας. Στις νέες γνωριμίες προσπαθήστε να μη γίνετε υπερβολικοί. Το καλό που φέρει αυτή η Αφροδίτη είναι στην οικογένεια και το σπίτι, κάντε μια ανανέωση, μια μετακόμιση. Καλό διάστημα για εκμετάλλευση ακινήτων.

Παρθένος: Για σας η Αφροδίτη είναι σε ένα κομμάτι που αφορά επικοινωνία και ταξίδια. Επαγγελματικοί λόγοι σας οδηγούν σε ταξίδια αλλά θα περάσετε και καλά. Η Αφροδίτη αυτή αφορά τη μάθηση και τη γνώση και μαζί με τον Δία στο Σκορπιό μπορείτε να προσθέσετε πράγματα στο βιογραφικό σας τώρα, να το μεγαλώσετε. Αν θέλετε να στείλετε βιογραφικά είναι μια καλή περίοδος.

Ζώδια Σεπτεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός: Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, μπαίνει σε ένα κομμάτι σας που αφορά περισσότερο τα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει κάτι καλό για το πορτοφόλι σας. Κοιτάξτε μέχρι τέλος Σεπτέμβρη ό,τι μπορείτε και απ’όπου μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Η ανάδρομη Αφροδίτη που έρχεται μετά είναι καλή για σας γιατί αν σας οφείλουν χρήματα, τότε θα τα πάρετε. Μέχρι αρχές νέας χρονιάς θα πάνε καλά τα οικονομικά σας. Ιδέες και τρόπους θα βρείτε για να εκμεταλλευτείτε ταλέντα και περιουσίες για να κερδίσετε χρήματα. Στα ερωτικά η Αφροδίτη δείχνει μια ησυχία, αυτή την ησυχία που νιώθεις όταν μια σχέση πάει καλά.

Σκορπιός: Μπήκε η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Μαγνητίζετε τα βλέμματα. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή. Το ερωτικό κομμάτι θα είναι πολύ έντονο σε αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος του 2018. Για τους αδέσμευτους έρχονται νέες γνωριμίες ενώ για τους δεσμευμένους θα αναθερμάνετε τα συναισθήματά σας. Στα οικονομικά σας έρχεται άνοδος που θα διαρκέσει.

Τοξότης: Είναι μια Αφροδίτη που κινείται σε σκοτεινά και παρασκηνιακά νερά, όπως είναι αυτά του Σκορπιού για σας. Ίσως υπάρξει μια κρυφή σχέση που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Σχέσεις με παντρεμένους ίσως…. Από την άλλη, κάποιοι μπορεί να μη δείχνετε τη σχέση σας για άλλους λόγους, ανικανοποίητου ίσως. Καλή η Αφροδίτη για να ασχοληθείτε με φυσική κατάσταση, ομορφιά και υγεία. Μυστικές συμφωνίες ευνοούνται.

Δούκισσα Νομικού: Το χρώμα των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Αιγόκερως: Είναι μια Αφροδίτη πολύ θετική για σας. Είναι σε ένα κομμάτι που αφορά φιλικές σχέσεις και σχέσεις με συνεργάτες. Θα συσφίξετε σχέσεις, θα κάνετε νέους φίλους. Θα ανοίξετε τον κύκλο σας. Θα έχετε τη στήριξη των συνεργατών σας και θα σας βοηθήσουν να το υλοποιήσετε. Είναι μια καλή Αφροδίτη για να ασχοληθείτε με την προβολή της δουλειάς σας και να έχετε κέρδος.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη είναι στο κομμάτι της καριέρας και η δουλειά σας τώρα φαίνεται και θα φαίνεται. Στα ερωτικά υπάρχει ένα μικρό κενό, ένα ανικανοποίητο σας «τρώει». Προσοχή σε υπερβολές στα έξοδα. Θα επενδύσετε χρήματα στη δουλειά σας. Θα βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες. Φουλ στα επαγγελματικά.

Ιχθείς: Ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια, οι σπουδές. Έρχεται αισιοδοξία για σας, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε δουλειά και καθημερινότητα. Και στα ερωτικά θα είναι καλή γιατί θα φέρει νέες γνωριμίες αν είστε ελεύθεροι και σύσφιξη σχέσεων για τους ήδη δεσμευμένους.

***προβλέψεις από τη στήλη της Άσης Μπήλιου στην πρωινή εκπομπή του Star.

Χάρης Χριστόπουλος & Anita Brand: Παντρεύτηκαν!

Αξεσουάρ Μαλλιών: Οι νέες τάσεις

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.