Άρης στον Υδροχόο: Ποια ζώδια επηρεάζονται

Τι συμβαίνει αυτές τις μέρες που πρέπει να το ξέρεις

Μπήκε και πάλι ορθόδρομος ο Άρης στον Υδροχόο, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Με το που μπαίνει συναντά την Αφροδίτη σε μια έντονη όψη, επιθετική. Όπως την είχε συναντήσει και πριν λίγες εβδομάδες στον Αιγόκερω.

Προσοχή τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ειδικά των πρώτων ημερών, μην κάνετε την τρίχα τριχιά και μην προκαλείτε φασαρίες και καυγάδες. Μη χαλάτε τη συνταγή. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις αλλά και τα έντονα πάθη. Εκφράστε τα πάθη αλλά προσέξτε τον τρόπο, μην γίνει αρνητικό αυτό το πάθος.

Πολλά τερτίπια της Αφροδίτης γιατί κάνει αντίθεση με Ουρανό και εξάγωνο με τον Κρόνο που σημαίνει ότι θα μας «παίξει» λίγο. Προσοχή σε όσα σας λένε, πιστέψτε τα μισά.

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πάει να κλείσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Που σημαίνει ότι ναι μεν είναι καλή εβδομάδα για ξεκινήματα αλλά ο κόπος θα είναι μεγαλύτερος από άλλες φάσεις. Ωστόσο, το αποτέλεσμα θα έρθει.

Πιο αναλυτικά:

Ζώδια Σεπτεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Δούκισσα Νομικού: Το χρώμα των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ζώδια εβδομάδας από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ζώδια Φθινοπώρου από την Άση Μπήλιου

Κέρδισε ένα ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.