Ζώδια Σεπτεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Και οι τυχερές μέρες του κάθε ζωδίου

Τι φέρνει αυτός ο μήνας για κάθε ζώδιο; Η Άση Μπήλιου αναλύει!

Κριός: Είστε ένα από τα ζώδια που περάσατε κάποια δύσκολα τους προηγούμενους μήνες με αναβολές και καθυστερήσεις. Δεν γίνονταν τα πράγματα όταν το θέλατε. Τώρα τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλάνε καλύτερα. Από τη μία δουλειά αλλά και υγεία και φυσική κατάσταση θα σας απασχολήσουν μέσα σε αυτό τον μήνα. Προσέξτε στις 24 του μήνα, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, την υγεία αλλά και τις σχέσεις σας. Γενικά δεν είναι καλές μέρες τότε για κάτι νέο. Καλές μέρες για σας είναι 12, 15 και 23.

Κέρδισε ένα ταξίδι στη Λίμνη Πλαστήρα

Ταύρος: Από σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, έχετε τον Άρη στον Υδροχόο, αυτόν τον πλανήτη που σας παιδεύει. Δημιουργεί στρες. Έτσι δημιουργείται ένταση μέσα μας, βγαίνουν ψυχοσωματικά αλλά και νεύρα ίσως. Ο Άρης επηρεάζει την καριέρα σας μέχρι 15 Νοέμβρη. Οι σχέσεις με προϊσταμένους και συνεργάτες δε θα είναι τόσο ομαλές, κάποιοι θα σας ταλαιπωρούν. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα διπλωματίας σας και βρείτε μια μέση λύση. Η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό άρα οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Καλές μέρες για σας είναι 11, 12, 16, 23.

Δίδυμοι: Τώρα είναι ο κατάλληλος μήνας για να θέσετε τα όριά σας σε σχέσεις και δουλειά. Ενδεχομένως να έχετε σκοντάψει σε εμπόδια κυρίως οικονομικά. Αυτό αφορά τη διαχείριση εσόδων εξόδων συνήθως. Ίσως αφορά δυσκολίες σε πληρωμές στη δουλειά σας. Αυτά σας άγχωσαν πολύ και δεν δίνατε το πράσινο φως για να κινηθούν άλλα πράγματα στη ζωή σας. Τώρα με τον ορθόδρομο Κρόνο θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη και να λύσετε πολλά. Η Αφροδίτη και ο Δίας βοηθούν τα επαγγελματικά σας. Καλές μέρες για σας είναι 14, 15, 16, 20, 21, 22.

Καρκίνος: Από τη μία τα θετικά νέα είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό που αναπτερώνει το ηθικό σας και φέρνει νέα στα ερωτικά σας. Φλερτ έρχονται. Τώρα σκεφτείτε για να αποκτήσετε απογόνους. Από την άλλη, τα αρνητικά της περιόδου αυτής είναι τα οικονομικά καθώς θα υπάρξουν πολλά έξοδα που δεν περιμένετε. Ειδικά οι γεννημένοι τον Ιούνιο προσέξτε την όρεξη για καλοπέραση. Ένταση θα υπάρξει κοντά στις 24 οπότε προσοχή. Καλές μέρες του μήνα είναι 11, 12, 13, 14, 15, 23.

Βίκυ Καγιά: Τα 3 looks στην πρεμιέρα του Next Top Model

Λέων: Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, είναι στον τομέα των πρακτικών θεμάτων. Οικονομικά, καθημερινότητα. Με Ήλιο και Ερμή στην Παρθένο θα αναλώσετε την ενέργειά σας σε τέτοια θέματα, οικονομικών και σπιτιού. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και ο Δίας στον Σκορπιό παραπέμπουν στο σπίτι για σας, ανανέωση έρχεται στο κομμάτι αυτό. Στα προσωπικά, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι και η καλύτερη για σας. Αστάθεια ή ένταση έρχονται. Προσοχή στα έξοδα. Καλές ημερομηνίες 11, 12, 15, 24.

Παρθένος: Επειδή υπάρχουν κάποιες όψεις με Ποσειδώνα νιώθετε μπερδεμένοι αυτές τις μέρες. Δεν έχουν καταλαγιάσει τα πράγματα για σας. Έρχεται εύνοια σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας και ταξιδιών. Καλύτερα τα δεδομένα και στα οικονομικά σας. Προσοχή στις 18 και 19 του μήνα σε σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους και θέματα δουλειάς. Μια κουβέντα μπορεί να φέρει μεγάλη ένταση. Καλές μέρες για σας 11, 12, 15, 16.

Ζυγός: Τα οικονομικά είναι προτεραιότητα για σας αυτό το μήνα. Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό δείχνουν ότι ο μήνας θα κλείσει με κέρδος για σας. Δουλειά, επενδύσεις, νέες γνώσεις έρχονται. Για όσους βρίσκεστε σε σχέση τώρα έρχονται εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή που σας ηρεμούν και σας κάνουν να νιώθετε ωραία. Για τους ελεύθερους, δεν είναι και ιδανικός μήνας. Προσοχή 24 και 25 του μηνός με την Πανσέληνο ακριβώς απέναντί σας. Θα φέρει αναταραχή σε θέματα σπιτιού. Τυχερές μέρες για σας 12, 15, 16, 27.

Ζώδια εβδομάδας από τη Σμάρω Σωτηράκη

Σκορπιός: Για εσάς, λοιπόν, είναι μια περίοδος καλοσύνης. Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σας, οι δύο ευεργέτες πλανήτες της αστρολογίας, σας δίνουν κάτι όμορφο. Νέες καταστάσεις στα προσωπικά θα έρθουν. Προβλήματα του καλοκαιριού τώρα θα λυθούν. Ο Άρης από τον Υδροχόο δημιουργεί στρες και κούραση. Κάποια μέλη της οικογενείας σας σας στρεσάρουν. Είναι ένας σύνθετος μήνας. Τυχερές μέρες για σας 13, 14, 20, 23.

Τοξότης: Υπάρχει μια ιδιαίτερη κινητικότητα σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο Άρης στον Υδροχόο είναι σε ένα επικοινωνιακό κομμάτι για σας. Έχει μεν κούραση ο μήνας αλλά θα φέρει πολλά καλά. Είναι ένα παραγωγικό διάστημα ειδικά για νέα ξεκινήματα. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό δείχνει στα ερωτικά μια κατάσταση μεγαλύτερης εσωστρέφειας σε ήδη υπάρχουσα σχέση. Δε θα κρατήσει πολύ όμως. Για τους ελεύθερους έρχονται καλά νέα. Καλές ημερομηνίες για σας είναι 11, 12, 15, 16, 24.

Αιγόκερως: Σεπτέμβρης και τα μελλοντικά σχέδια είναι αυτά που θα σας απορροφήσουν περισσότερο. Η καριέρα και οι σπουδές θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Δνε είναι ένας πιεστικός μήνας. 24 και 25 θέλουν προσοχή λόγω της Πανσελήνου. Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σας ευνοήσουν πολύ. Τυχερές ημερομηνίες για σας 11, 13, 15, 16.

Δούκισσα Νομικού: Το χρώμα των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Υδροχόος: Ο Άρης επέστρεψε στο ζώδιό σας, ορθόδρομος πια. Τώρα τα πράγματα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται, να ξεμπλοκάρουν. Θα είστε δυναμικοί και θα έχετε ευκαιρίες για νέες και καλές δουλειές. Διεκδικήστε όσα αξίζετε αλλά με όρια, μην προκαλέσετε εντάσεις. Στα ερωτικά πιο μέτρια τα πράγματα.Τυχερές ημερομηνίες για σας 11, 12, 19, 27.

Ιχθείς: Θα έχετε μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων. Επικοινωνία και ταξίδια ευνοούνται. Προσοχή σε θέματα δουλειάς και υγείας στις 18 και 19 του μήνα. Σε γενικές γραμμές ο Σεπτέμβρης είναι στους ήπιους μήνες για σας. Τυχερές ημερομηνίες για σας είναι οι 11, 13, 16, 22, 23.

Καλεσμένη σε Γάμο: Οδηγός αγοράς για φόρεμα