Νέα έρευνα για τα ζυμαρικά

Μας αρέσει γιατί είναι αυτό που θέλουμε να ακούσουμε!

Τα ζυμαρικά σου αρέσουν, το ξέρουμε, αλλά έρχεται καλοκαίρι και προσπαθείς να τα περιορίσεις. Μήπως τελικά δεν χρειάζεται;

Ακόμη μία έρευνα έρχεται να συμφωνήσει ότι τα ζυμαρικά δεν πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες αύξησης του βάρους, όπως πιστεύουν πολλοί.

Η έρευνα διεξήχθη από το British Medical Journal κι έγινε σε δείγμα 2.500 ανθρώπων, που έτρωγαν ζυμαρικά από 1 έως και 8 φορές την εβδομάδα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι καταναλώνοντας ζυμαρικά, δεν είχαν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν βάρος ή να αυξήσουν το σωματικό τους λίπος.

Όλα βασίζονται στον έλεγχο της μερίδας, στην ποσότητα αλλά και στην ποιότητα του φαγητού. Οι συνδυασμοί, επίσης, είναι αυτοί που σε κάνουν να παίρνεις κιλά. Όπως τονίζουν οι διατροφολόγοι, η ιδανική επιλογή είναι τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως ή άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Καταναλώστε ζυμαρικά άφοβα!

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.