Για τη diptyque, η τέχνη του αρώματος ήταν πάντα αλληλένδετη με την τέχνη του ευ ζην. Είτε πρόκειται για παραδοσιακά, είτε για πιο ασυνήθιστα και ιδιαίτερα αντικείμενα, η diptyque δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και ζεστούς ή μεγαλύτερους χώρους να αποκτήσουν το δικό τους ιδιαίτερο άρωμα. Αυτή η εξειδίκευση και το μοναδικό know-how υπάρχουν εδώ και σχεδόν 60 χρόνια.

Αυτή τη φορά ο οίκος αρωμάτων έρχεται με μια πατενταρισμένη κλεψύδρα με ιδιαίτερες ιδιότητες διάχυσης και diffusers “Un Air de diptyque” που σας επιτρέπουν να αρωματίσετε στη στιγμή μικρούς ή μεγάλους χώρους, ή ακόμα και το σαλόνι ενός αυτοκινήτου.

Η συλλογή  “Un Air de diptyque” δίνει νέα πνοή στη διαδικασία της αρωματικής διάχυσης, χάρη σε ένα αποκλειστικό σύστημα ψυχρής διάχυσης. Η κίνηση του αέρα κάνει τις ενθυλακωμένες αρωματικές χάντρες να απελευθερώσουν το άρωμά τους στο χώρο. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την εναλλαγή των αρωμάτων, όσο συχνά επιθυμείτε, προσκαλώντας σας να προσαρμόσετε το οσφρητικό σας σύμπαν στις επιθυμίες σας.

Car Diffuser 88,50€

Αγόρασέ το εδώ

Hourglass Diffuser 156,00€

Αγόρασέ το εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους