Έμαθες για τα νέα Diptyque;

Για τη diptyque, η τέχνη του αρώματος ήταν πάντα αλληλένδετη με την τέχνη του ευ ζην. Είτε πρόκειται για παραδοσιακά, είτε για πιο ασυνήθιστα και ιδιαίτερα αντικείμενα, η diptyque δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και ζεστούς ή μεγαλύτερους χώρους να αποκτήσουν το δικό τους ιδιαίτερο άρωμα. Αυτή η εξειδίκευση και το μοναδικό know-how υπάρχουν εδώ και σχεδόν 60 χρόνια.

Αυτή τη φορά ο οίκος αρωμάτων έρχεται με μια πατενταρισμένη κλεψύδρα με ιδιαίτερες ιδιότητες διάχυσης και diffusers “Un Air de diptyque” που σας επιτρέπουν να αρωματίσετε στη στιγμή μικρούς ή μεγάλους χώρους, ή ακόμα και το σαλόνι ενός αυτοκινήτου.

Η συλλογή  “Un Air de diptyque” δίνει νέα πνοή στη διαδικασία της αρωματικής διάχυσης, χάρη σε ένα αποκλειστικό σύστημα ψυχρής διάχυσης. Η κίνηση του αέρα κάνει τις ενθυλακωμένες αρωματικές χάντρες να απελευθερώσουν το άρωμά τους στο χώρο. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την εναλλαγή των αρωμάτων, όσο συχνά επιθυμείτε, προσκαλώντας σας να προσαρμόσετε το οσφρητικό σας σύμπαν στις επιθυμίες σας.

Car Diffuser 88,50€

Αγόρασέ το εδώ

Hourglass Diffuser 156,00€

Αγόρασέ το εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed