Ο Θέμης Αδαμαντίδης σπάει την σιωπή του: «Eγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

«Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω»

Με αφορμή τη μήνυση για ξυλοδαρμό που κατέθεσε η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων του Star, στην οποία μίλησε για το περιστατικό, τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και με τα παιδιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε μάλιστα πως θεωρεί τη μήνυση ως κίνηση αντιζηλίας για τη φιλική σχέση που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

Μιλώντας στην κάμερα του Star ο Αδαμαντίδης τόνισε πως «Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος». Μιλώντας μάλιστα για τη μήνυση ξυλοδαρμού από τη Βαρβάρα Κίρκη, την οποία απαγορεύεται να πλησιάσει στα 100 μέτρα και να επικοινωνήσει μαζί της, ο τραγουδιστής θεωρεί πως αυτό συνέβη από το αίσθημα αντιζηλίας της.

Ειδικότερα δήλωσε ότι «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι μια πιο συχνή επαφή, τηλεφωνική, με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν αρέσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Στο πλευρό του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν η πρώην σύντροφός του, Ρόζι, που ήρθε από τη Βουλγαρία για τον ίδιο. «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα» δήλωσε η γυναίκα. Επιπλέον, ο Αδαμαντίδης διευκρίνισε για τη σχέση του με τα παιδιά του πως «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι».

Τέλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης θέλησε να δηλώσει ότι «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω, όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα». Δες περισσότερα στα αποσπάσματα εδώ:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed