Για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με την πρώην σύζυγό του αλλά και για το παιδί που θα είχαν αποκτήσει μαζί, μίλησε στο “Πρωινό” ο Χάρης Ρώμας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε ότι θα είχε αποκτήσει παιδί με την πρώην σύζυγό του, το οποίο μάλιστα θα ήταν πάνω από 30 χρονών. «Ήταν έγκυος αλλά δεν έγινε. Το παιδί θα ήταν τώρα 30 χρονών και βάλε. Ήταν αγόρι. Θα ήμουν πολύ καλός πατέρας. Δεν το έχω μετανιώσει που δεν έκανα παιδί, τα πράγματα για κάποιο λόγο γίνονται» εξομολογήθηκε αρχικά.

Προσέθεσε μάλιστα ότι, επί της ουσίας, ήταν δική του επιλογή να σταματήσουν τη σχέση τους. «Κατάλαβα ότι η σχέση αυτή δεν με οδηγούσε κάπου. Η γυναίκα μου τότε το είχε πάρει άσχημα γιατί η ίδια αισθανόταν καλά, είμαι καλός σύντροφος φαίνεται» είπε ο Ρώμας.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος, οι σχέσεις που διατηρούν μέχρι και σήμερα είναι εξαιρετικές και η πρώην γυναίκα του θα τον ψηφίσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. «Την είδα πριν από λίγο καιρό. Έχει κάνει παιδιά είναι 30 χρονών το μεγαλύτερο. Μου είπε ότι θα με ψηφίσει, γιατί κατά τύχη ζει στο Χαλάνδρι» είπε στο “Πρωινό”.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου