Μίλτος Μακρίδης: «Η οικονομική απώλεια είναι ένας μικρός θάνατος… Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

«Βρήκαμε κάποιον ειδικό για να μας βοηθήσει… Εκείνος όμως, έκλεβε τον κόσμο μέσα από την τράπεζα»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα για την Υγεία μου” του MEGA βρέθηκε ο Μίλτος Μακρίδης και αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που αντιμετώπισε σε μία περίοδο της ζωής του αλλά και τις συνέπειες που είχε αυτή η συνθήκη στην καθημερινότητά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως στη δεκαετία του ’90 έπεσε θύμα ενός συνεργάτη του, που έκλεβε λεφτά από ανυποψίαστους πελάτες. «Στα μέσα της δεκαετίας του 90’, έφτιαξα μαζί με κάποια ακόμη άτομα την πρώτη εταιρία Ίντερνετ στην Ελλάδα, η οποία ήταν πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Επειδή όμως, δεν γνωρίζαμε από επιχειρήσεις, βρήκαμε κάποιον ειδικό για να μας βοηθήσει, ο οποίος μάλιστα ήταν μεγαλοστέλεχος σε κρατική τράπεζα. Εκείνος όμως, έκλεβε τον κόσμο μέσα από την τράπεζα».

Ο Μακρίδης εξέφρασε επίσης τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη. «Η οικονομική απώλεια είναι ένας μικρός θάνατος. Στην αρχή, εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Έκλαιγα στον ύπνο μου, δεν μίλαγα σε κανέναν και απλά δούλευα γιατί έπρεπε να δουλέψω. Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα δεν ήταν τόσο η οικονομική απώλεια όσο αυτά που πέρασα αργότερα, από την ελληνική δικαιοσύνη ώστε να βρω το δίκιο μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed