Χάρης Ρώμας: «Όταν κάποιος έχει ψιλικατζίδικο και πολλούς ψηφοφόρους, φυσικά και θα τον αποκαλέσουμε φίλο μας – Δεν ξέραμε την σκοτεινή πλευρά του»

«Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι» – Απαντά για τις φωτογραφίες και την σχέση του με τον 53χρονο παιδοβιαστή

Στο στόχαστρο της κοινής γνώμης μπήκαν γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz λόγω της γνωριμίας τους με τον 53χρονο παιδόφιλο Ηλία Μίχο στον Κολωνό αλλά και πολλές φωτογραφίες που ο ίδιος έχει αναρτήσει στα Social Media του όπου αποδεικνύουν ότι είχε πολλούς celebrities γνωστούς.

Φωτογραφίες αγκαλιά με τον δράστη στην πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης πυροδότησαν αντιδράσεις και ο Χάρης Ρώμας ήταν ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκε «πυρά». Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε την απάντησή του προς όσους τον επέκριναν για τις επαφές του με τον 53χρονο: «Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι και ψηφοφόροι. Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν. Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι».

«Ο 53χρονος ερχόταν συχνά στον χώρο εστίασης με τον οποίο έχω σχέση μαζί με την “άγια” οικογένειά του». Και κατέληξε λέγοντας: «Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed