Παύλος Χαϊκάλης: Ο τιμοκατάλογος για τις αστρολογικές συνεδρίες του και οι ειδικές προσφορές

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις τιμές που χρεώνει ο ηθοποιός

Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, για τον οποίο είπε, μεταξύ άλλων, πως οι αξιόποινες πράξεις του έγιναν λόγω του πλανήτη Κρόνου. Ωστόσο, αποκαλύφθηκαν και τα χρήματα που ζητά για μία αστρολογική συνεδρία μαζί του.

Οι δηώσεις που έκανε ο ηθοποιός και νυν αστρολόγος πυροδότησαν ένα κύμα αντιδράσεων, καθώς είχε επισημάνει ότι χρεώνει 90 ευρώ για να συμβουλέψει γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Το TLive δημοσίευσε τα χρηματικά ποσά που ζητά ο Χαϊκάλης για τις online συνεδρίες του, στις οποίες υπάρχουν και ειδικές προσφορές.

Όπως ανέφερε η εκπομπή η τιμή που κοστολογεί τις υπηρεσίες του ανέρχεται στα 120 ευρώ για μία συνεδρία 90 λεπτών, ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα υπάρχει ειδική προσφορά για 90 ευρώ.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed