Ο Πρίγκιπας Harry αντεπιτίθεται: Το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του

Νεότερες πληροφορίες για το «καυτό» βιβλίο

Με μια μικρή αναβολή φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπας Harry, αφού ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως έβαλε φρένο στην παγκόσμια δημοσίευσή του. Το βιβλίο αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το σενάριο που το βιβλίο θα περιλαμβάνει τις ευτυχισμένες στιγμές του Δούκα του Σάσεξ φαίνεται να απομακρύνεται όλο περισσότερο μετά και από την αναβολή υπό το πρίσμα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β‘. Όπως αναφέρει η “The Telegraph” τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα θα περιλαμβάνουν πολλά μυστικά της βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος έχει υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House και πρόκειται για μία αφήγηση από πρώτο χέρι. Ο ίδιος μάλιστα δε θα παρουσιάζεται ως “ως πρίγκιπας που γεννήθηκε αλλά ως ο άντρας που έγινε”.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο πατέρας του Harry, φέρεται να ανησυχεί ότι το βιβλίο θα βλάψει περαιτέρω τη φήμη του, αμέσως μετά την ανάληψη του θρόνου. Όπως αναφέρει το “Glamour” τα απομνημονεύματα φέρεται να έχουν προκαλέσει ήδη πονοκέφαλο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και είναι πιθανό να προκαλέσουν μεγαλύτερη ρήξη ανάμεσα στον ίδιο και τον Πρίγκιπα William.

Ο δούκας έχει περιγράψει όχι μόνο τον (υποτιθέμενο) ρατσισμό και την ψυχρότητα της οικογένειάς του προς τη σύζυγό του, αλλά και τη δική του ανατροφή με όρους που δεν ακούγονται σαν μακροχρόνια συναισθηματική κακοποίηση. «Ήμουν παγιδευμένος, αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήμουν παγιδευμένος», είπε ο Harry στην Oprah Winfrey στη συνέντευξή τους το 2021. «Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν προλαβαίνουν να φύγουν. Και έχω συμπόνια γι’ αυτό».

Έπειτα από την αναβολή που πήρε τα σενάρια πιθανολογούν ότι η κυκλοφορία θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου 2022 ή τα φετινά Χριστούγεννα. Το “Glamour” επίσης αναφέρει ότι ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ μπορεί να το καθυστερήσει μέχρι και για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed