Όταν η Kim συνάντησε τον Trump

Και ο λόγος δεν ήταν καθόλου αστείος

Η Kim Kardashian βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για να συναντήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, με σκοπό να συζητήσουν τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης της Αμερικής.

Πολύ ευαισθητοποιημένη στο θέμα, η Kim Kardashian έχει εκφράσει αμέτρητες φορές την υποστήριξή της στον Alice Marie Johnson, μια γυναίκα 63 ετών που εκτίει ισόβια κάθειρξη για κατοχή κοκαΐνης αλλά τα εγκλήματά της δεν περιλαμβάνουν ίχνος βίας.

Τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης έχει αναλάβει ο Jared Kushner, σύζυγος της Ivanka Trump, με τον οποίο επίσης συναντήθηκε η Kim Kardashian για να συζητήσουν περί του θέματος.

«Σπουδαία συνάντηση με την Kim Kardashian σήμερα, μιλήσαμε για τη μεταρρύθμιση στις φυλακές και τις καταδίκες», έγραψε ο Trump και δημοσίευσε την κοινή φωτογραφία τους.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.