Σελήνη στον Ταύρο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και η μέρα είναι σταθερή, κάνει ωραίες όψεις. Χωρίς απρόοπτα και εκπλήξεις θα βγάλετε εις πέρας όσα πρέπει. Ένα τρίγωνο σχηματίζεται με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα κι αυτό ευνοεί δημιουργικότητα, φαντασία και καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

Κριός: Είναι μια πρακτική μέρα αυτή για σας και αρκετά παραγωγική. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και βρείτε τώρα λύσεις εκεί. Βρείτε στήριξη τώρα.

Ταύρος: Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε λίγο πιο αγχώδεις σήμερα. Κάνει ωραίες όψεις όμως κι αυτό σημαίνει ότι με έναν πιο γλυκό και διπλωματικό τρόπο μπορείτε να κερδίσετε πράγματα.

Δίδυμος: Θέματα ψυχολογίας, δουλειάς και υγεία σας απασχολούν σήμερα. Είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις και να υπερπηδήσετε εμπόδια και προβλήματα. Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε δουλειά και σχέσεις με συναδέλφους.

Καρκίνος: Σημερινή μέρα είναι από τις θετικές της εβδομάδας. Η Σελήνη στον Ταύρο σας ταιριάζει και η όψη Ερμή Ποσειδώνα δείχνει θετικές προοπτικές σε ερωτικά και οικογενειακά θέματα. Αξιοποιήστε τις μέρες με κάθε τρόπο.

Λέων: Η Σελήνη τώρα είναι σε ένα κομμάτι σας που αφορά τη δουλειά και την καριέρα σας. Πρακτικά θέματα σας απασχολούν τώρα. Σαφώς είναι μια μέρα για να είστε πιο δημιουργικοί.

Παρθένος: Έχουμε μια μέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο, σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Ευχάριστες ειδήσεις μπορεί να ‘ρθουν τώρα. Κάτι μπορεί να σχεδιάζετε τώρα που αφορά το εξωτερικό. Μια φιλική ή ερωτική σχέση μπορεί τώρα να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Ζυγός: Μία μέρα με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Συζητήστε επαγγελματικά και οικονομικά τώρα. Τώρα μπορείτε να υπογράψετε συμφωνίες.

Σκορπιός: Αυτή η ωραία όψη με Ερμή και Ποσειδώνα αναπτερώνει το ηθικό σας και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Φυσικά η μέρα τώρα είναι απαιτητική.

Τοξότης: Θέματα δουλειάς και υγείας σας απασχολούν τώρα. Είναι μια μέρα που αν έχετε ιδέες και εμπνεύσεις μπορείτε τώρα να το κάνετε και να γίνετε κατανοητοί από τους άλλους. Τους πείθετε καλύτερα σήμερα.

Αιγόκερως: Θετική μέρα η σημερινή. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία. Μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε τις ιδέες σας να πιάσουν τόπο τώρα.

Υδροχόος: Θέματα σπιτιού και ακινήτων σας προβληματίζουν τώρα. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για συζητήσεις περί αυτών των θεμάτων.

Ιχθείς: Οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια και επαγγελματικά σχέδια, μπορούν σήμερα να κυλήσουν πιο εύκολα και θετικά. Πιο εύκολα θα πείσετε τους άλλους για όσα σκέφτεστε. Επαφές με εξωτερικό μπορούν τώρα να πάνε πολύ καλά.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.