Έχεις δει την κουζίνα της Kim Kardashian;

Για άλλους αυτό είναι ένα ολόκληρο σπίτι

Μετά από τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια στο Instagram της, δίπλα στο ψυγείο της το οποίο ήταν γεμάτο γάλα, νερό και χυμούς, προκάλεσε mania στους fans κοροϊδεύοντάς την λέγοντας πως ταΐζει «αέρα» τα παιδιά της.

Η Kim Kardashian, δύο μέρες αργότερα, απάντησε μέσα από τα stories της, δείχνοντας μας το τεράστιο pantry της (pantry=χώρος αποθήκευσης τροφίμων) με τα γυάλινα βαζάκια αλλά και την πραγματική της κουζίνα, γεμάτη βιολογικά λαχανικά και τρόφιμα!

Φυσικά από το δεύτερο pantry της δεν έλειπε η μηχανή για frozen yogurt, δίπλα από το ψυγείο με τα φρούτα, τα γλυκά και τα sprinkles, μιας και η ίδια τα λατρεύει.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως απλά ήταν για την φωτογραφία και στην πραγματικότητα, όπως μας έδειξε, όχι μόνο δεν ταΐζει τα παιδιά της «αέρα» αλλά έχουν όλα τα σνακς που θα ήθελε ένα μικρό παιδί!

Δες αναλυτικά:

https://twitter.com/i/status/1215125730691960833

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed