Από την πρώτη καραντίνα μάθαμε πια ότι, για εμάς που δουλεύουμε από το σπίτι, το να ακολουθούμε ένα πρόγραμμα και μια ρουτίνα πριν την δουλειά είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας.

Το Α και το Ω σε αυτή την περίπτωση είναι το ντύσιμο, δηλαδή να σηκωθείς το πρωί και να φορέσεις ρούχα, όχι απαραίτητα σαν να πήγαινες στο γραφείο αλλά κάτι cosy που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Τέρμα οι πιτζάμες στα zoom meetings. Αυτό είναι κάτι και που θα σε κάνει να ντρέπεσαι να ανοίξεις την κάμερα και θα έχεις την αίσθηση της κούρασης και της κακής ψυχολογίας όλη την ημέρα.

Αντιθέτως αν ξυπνήσεις και ετοιμαστείς, χτενίσεις τα μαλλιά σου, βαφτείς λίγο και ξεκινήσεις τη δουλειά, θα δεις πόσο εύκολα θα ενταχθείς σε ένα home working περιβάλλον. Πολύ σημαντικό είναι να υιοθετήσεις ένα άνετο και ζεστό ζευγάρι παντόφλες που θα κρατήσει τα πόδια σου στην τέλεια θερμοκρασία όσες ώρες κι αν κάθεσαι στο γραφείο.

Αν ξεφυλλίσεις λίγο τις τάσεις για φέτος, θα δεις super άνετες φόρμες σε σετ με φουτεράκια, oversized ολόσωμες φόρμες και πάρα πολλά ακόμα cosy homewear outfits για να είσαι home office appropriate.

Δες παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα homewear outfits αλλά και items-κλειδιά που μπορείς να εντάξεις στην συλλογή σου για να ανανεωθείς ακόμα και κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ολόσωμη φόρμα, asos.com, 38.99€

Φούτερ με τύπωμα, pinkwoman.gr, 9,99€

Slouchy σετ Nike, asos.com, 44,99€

Φούτερ με τύπωμα, pinkwoman.gr, 12,99€

Παντελόνι φόρμας με λάστιχο, pinkwoman.gr, 19,99€

Κολάν με τύπωμα FILA, Favela.gr, 53,12€

Παντελόνι φόρμας με λάστιχο, pinkwoman.gr, 15,99€

Cropped φούτερ FILA, Favela.gr, 54,39€

Πλεκτή ζακέτα, asos.com, 41,99€

 Σετ φόρμας ζακέτα & παντελόνι, sugarfreeshops.com, ζακέτα 49,90€

Σετ φόρμας ζακέτα & παντελόνι, sugarfreeshops.com, παντελόνι 31,90€

Oversized παντελόνι φόρμας, asos.com, 34,99€

Παντόφλες, asos.com, 24,99€

Παντόφλες, asos.com, 13,99€

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους