Συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια.

Υλικά: 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό, 700 γρ. αλεύρι, 200 γρ. ζάχαρη, 3 αυγά (το 1 για το άλειμμα), ξύσμα από ένα πορτοκάλι, χυμό από ένα πορτοκάλι, 1 κ.γ. μπέικιν, 1 βανίλια, 1 κ.γ. κανέλα και αλάτι.

Δες τον τρόπο εκτέλεσης της συνταγής:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed