Ο Σταύρος Βαρθαλίτης φτιάχνει μοσχαράκι με μελιτζανοσαλάτα στην πρώτη του εμφάνιση στην κουζίνα της «Φωλιάς των ΚούΚου».

Συνταγή για τη μελιτζανοσαλάτα: 6-8 μελιτζάνες, 80 γρ. μηλόξιδο, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 πιπεριές Φλωρίνης, 2 κ.σ. ταχίνι, 1 κ.σ. μέλι, μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι-πιπέρι, ελαιόλαδο.

Συνταγή για το κοκκινιστό μοσχαράκι: 800 γρ. μοσχάρι ελιά ή σπάλα, 2 μεγάλα κρεμμύδια, 3 σκελίδες σκόρδο, 2 κ.σ. κορν φλάουρ, 250 ml. κρασί κόκκινο, 2 κ.γ. πελτέ ντομάτας, 400 γρ. κονκασέ ντομάτας, 1 λίτρο νερό, 2 ξυλάκια κανέλας, 1/2 κ.γ. πρέζες κύμινο, αλάτι-πιπέρι, ελαιόλαδο.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης της συνταγής:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους