Θεραπεία σύσφιξης προσώπου στο σπίτι

Σε αυτό το Κορεάτικο treatment ορκίζονται οι celebrities

Τα τελευταία χρόνια τα Κορεάτικα beauty brands έχουν διευρύνει το κύκλο τους όσο αναφορά την Ευρώπη και έχουν γίνει γνωστά πλέον σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε περίεργες πατέντες στο instagram. Αυτή τη φορά, όμως, μιλάμε για ριζική αλλαγή.

Μερικές από τις διασημότερες celebrities όπως η Drew Barymore ορκίζονται σε μια θεραπεία προσώπου που ονομάζεται Hanacure! H συγκεκριμένη υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης και lifting προσώπου από την πρώτη κιόλας εφαρμογή δείχνοντάς σε έως και 10 χρόνια νεότερη.

Η θεραπεία έχει φιάλες ορού ενυδάτωσης και αναζωογόνησης του δέρματος καθώς και την θαυματουργή μάσκα που μετά από λίγο αρχίζει και σπάει. Πιο συγκεκριμένα, η μάσκα παίρνει αυτή την μορφή καθώς κάνει lifting στο πρόσωπο διαγράφοντας κάθε λεπτή γραμμή ή ρυτίδα.

Την συγκεκριμένη εταιρεία χρησιμοποιούν πολλές ακόμα celebrities καθώς και γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν το νυστέρι.

Βρες την ολοκληρωμένη θεραπεία εδώ 

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.