Έμαθες για τη νέα εντατική θεραπεία της Darphin;

Η περιποίηση αλλάζει level

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με εσωτερικούς κι εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες -όπως η έλλειψη ύπνου και η ατμοσφαιρική ρύπανση- που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της επιδερμίδας μας και αυτό είναι fact που επιβεβαιώνουν όλοι οι δερματολόγοι.

Σε συνδυασμό με αγχωτικές περιόδους, μεγάλα γεγονότα της ζωής ή την εποχιακή αλλαγή, η επιδερμίδα μας μπορεί να δείχνει κουρασμένη, με ανομοιόμορφη υφή, αφυδατωμένη, χωρίς ισορροπία ή ερεθισμένη, ξηρή και με αίσθημα δυσφορίας. Γι’αυτό η Darphin έρχεται με μια νέα καινοτομία θεραπείας για το σπίτι το Intral Rescue Super Concentrate, μια εντατική περιποίηση 28 ημερών.

Σχεδιασμένο με μια ανάλαφρη water-break υφή για να μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, με βοτανική σύνθεση Calm Complex και Probiotic Boost Science, αυτή η εντατική περιποίηση περιέχει συστατικά 91% φυσικής προέλευσης και διεισδύει στην επιδερμίδα για να την καταπραΰνει, να την σταθεροποιεί και να την ενδυναμώσει.

Εβδομάδα με την εβδομάδα, η επιδερμίδα βελτιώνεται ενώ μέχρι το τέλος της εντατικής περιποίησης των 28 ημερών, η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται, είναι πιο ομοιόμορφη και σταθεροποιείται, ενώ η ασπίδα προστασίας της είναι ισχυρότερη και πιο ικανή να καταπολεμήσει τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Βρες την νέα Intral Rescue Super Concetrate εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed