Η νέα ανδρική σειρά της Kerastase κατά της τριχόπτωσης

Το πιο σύνηθες πρόβλημα των ανδρών βρήκε τη λύση του σε αυτή τη θεραπεία

Ποιος είπε ότι η τριχόπτωση αφορά μόνο τις γυναίκες; Είναι ένα εξίσου σύνηθες φαινόμενο και για τους άνδρες και μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με επαγγελματικά προϊόντα σε μορφή θεραπείας, βοηθώντας έτσι την τρίχα να αναγεννηθεί από τον θύλακα της. Κάθε μέρα, πέφτουν φυσιολογικά 50 -100 τρίχες. Αν ο αριθμός αυτός αυξηθεί, η τριχόπτωση θεωρείται υπερβολική και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή την επιτάχυνση.

Είναι γνωστό ότι οι άνδρες μπορεί να παρουσιάσουν τριχόπτωση ακόμα και σε πολύ νεαρή ηλικία. Γνωρίζετε όμως γιατί; Κυρίως για δύο λόγους.

Από εξωγενής παράγοντες όπως το περιβάλλον, η έκθεση στις ακτίνες UV ή τη ρύπανση μπορεί να προκαλέσει οξειδωτικό στρες μέσω του σχηματισμού ελεύθερων ριζών. Οι επιλογές του τρόπου ζωής, όπως το κάπνισμα και η μη ισορροπημένη διατροφή, μπορούν επίσης να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα τα κύτταρα που μετέχουν στην αναγέννηση και την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων να χάσουν την πλήρη λειτουργικότητά τους. Και δεύτερον από ενδογενείς παράγοντες όπου γενετικοί μηχανισμοί και ορμόνες προκαλούν συρρίκνωση των τριχοθυλακίων λόγω της γήρανσης του τριχωτού. Με την πάροδο του χρόνου, οι κανονικές τρίχες αντικαθίστανται από τρίχες vellus, καθώς η διάμετρος της τρίχας μειώνεται. Αυτό κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο αραιά και λιγότερο πυκνά, ενώ ταυτόχρονα χάνουν τη λάμψη, την απαλότητα και την αντοχή τους.

Η Kérastase παρουσιάζει την Genesis Homme, ένα ολοκληρωμένο, πολυτελές σύστημα κατά της τριχόπτωσης για μια νέα γενιά ανδρών. Με θεμέλιο την επιστήμη της Kérastase, προσφέρει διπλή δράση αντιμετωπίζοντας τις δύο κύριες αιτίες της τριχόπτωσης, με προηγμένα ενεργά συστατικά που εξασφαλίζουν τόσο άμεσο αποτέλεσμα όγκου όσο και μακροπρόθεσμα οφέλη ανάπτυξης.

Τα πέντε προϊόντα της σειράς Genesis Homme ενσωματώνονται εύκολα στο πρόγραμμα περιποίησης κάθε άνδρα, εξαλείφοντας την ανάγκη για προϊόντα ιατρικού τύπου και περίπλοκες τεχνικές εφαρμογής. Συνεχίζοντας την επιτυχία της Genesis, της επαναστατικής σειράς ενάντια στη γυναικεία τριχόπτωση, η Genesis Homme έρχεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανδρών – κάθε ηλικίας και με κάθε τύπο μαλλιών – που αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης.

Ανακάλυψε όλη την σειρά Kérastase Genesis Homme εδώ

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed