Ιωάννα Μαλέσκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της

Παραμένει ξανθιά αλλά η τεχνική και οι αποχρώσεις άλλαξαν

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στην καθημερινότητά μας μέσα από την τηλεόραση. Πρόκειται για μία εκρηκτική και υπέρ του δέοντος «αποκαλυπτική» πολλές φορές, Κρητικιά παρουσιάστρια που «έσπρωξε» άθελά του ο Νίκος Μουτσινάς και τώρα υπέγραψε στον ΣΚΑΙ για τη δική της εκπομπή. Το υπέρ του δέοντος «αποκαλυπτικό» προφίλ της ήθελε αλλαγή γι’αυτό και η ίδια εξαφάνισε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες σχετικές εικόνες.

«LOVE IT» ο τίτλος της εκπομπής και αναμένουμε να δούμε αν θα την αγαπήσουν και οι τηλεθεατές χαρίζοντάς της τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης.

Ο ΣΚΑΙ παρέλαβε μια παρουσιάστρια από την επαρχία και φαίνεται πως θέλει να την μεταμορφώσει, διώχνοντας από πάνω της κάποια «στοιχεία» που δεν ταιριάζουν στον σταθμό και στην αισθητική του. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και η απόχρωση των μαλλιών της. (Με το δίκιο τους).

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου επισκέφτηκε το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη μαζί με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη του ΣΚΑΙ και άλλαξε την απόχρωση του ξανθού της σε πιο… μοντέρνους τόνους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα καταλάβεις τις διαφορές που είναι εμφανείς! Ας ξεκινήσουμε με τις παλιές αποχρώσεις στα μαλλιά της:

Και τώρα οι νέες αποχρώσεις στα μαλλιά της στις παρακάτω φωτογραφίες: Λιγότερο ψυχροί τόνοι που αγγίζουν το λευκό, αλλαγή στο κούρεμα για αποτέλεσμα αισθητικά καλύτερο.

 

 

 

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ηλικία της

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed