Ιωάννα Μαλέσκου: Η ηλικία της

Πόσο χρονών είναι η παρουσιάστρια που μας έρχεται από το Κρήτη TV;

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και αμέσως μετά την κάλεσαν ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού στην Κρήτη. Έκτοτε έμεινα και εργάστηκα εδώ. Σε μικρά χωριά του νομού Ηρακλείου και στο Ρέθυμνο.

«Το να ασχοληθώ με το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης ήταν κάτι που φυσικά δεν είχα ποτέ τολμήσει να πω, γιατί αμέσως ήξερα ότι θα παρεξηγηθεί και θα εκληφθεί ως παραστράτημα-πρωτίστως από τους δικούς μου- δεδομένης μάλιστα της ιδιότητας μου ως εκπαιδευτικού. Κυρίως ο σύντροφός μου και οι πολύ στενοί μου φίλοι, που ζούσαν την Ιωάννα και διέκριναν στοιχεία άνεσης, αμεσότητας, ετοιμολογίας, επικοινωνίας και ευκολίας διαχείρισης ευμετάβλητων καθημερινών καταστάσεων, άρχισαν να με παροτρύνουν χωρίς ποτέ εγώ να έχω δηλώσει ή εκδηλώσει τις μέχρι τώρα σκέψεις μου για το αντικείμενο» έχει δηλώσει παλαιότερα η ίδια.

Πόσο χρονών είναι τελικά η Ιωάννα Μαλέσκου; Η ηλικία της παρουσιάστριας είναι 30 ετών, σήμερα 20 Ιουνίου 2020 που γράφεται αυτό το post.

«Η τηλεόραση ξεκίνησε μετά από ένα δοκιμαστικό που μου πρότειναν σε ένα μικρό τοπικό κανάλι. Και έγινε το βάπτισμα του πυρός για εμένα στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε και πραγματικά εισέπραξα αγάπη και αποδοχή που δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια. Χαίρομαι διπλά, γιατί όταν σε πετάνε σε έναν ωκεανό και κολυμπάς, είναι υπόθεση. Όταν όμως κολυμπάς, γλιτώνεις από καρχαρίες και περνάς και στην απέναντι όχθη, τότε είναι νίκη και δικαίωση. Το επόμενο τηλεοπτικό μου εγχείρημα γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή και εγώ ως πρόσωπο, ταυτόχρονα, περαιτέρω αναγνωρισιμότητα και αγάπη. Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε σταματάει κόσμος στο δρόμο, στα μαγαζιά ή στον καφέ για μια φωτογραφία ή τα αμέτρητα μηνύματα που δεν προλαβαίνω να ανοίγω στα social media. Το ευχαριστώ είναι λίγο..» έχει δηλώσει.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed